breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Φαγώθηκαν στο διαδίκτυο με τον Άγγελο, τα συντρόφια.

 

 Όχι τα oritzinal, που ψήφιζαν ΣΥΝ αναντάμ, παπαντάμ, όταν έμπαινε, δεν έμπαινε στη Βουλή, αλλά οι πασοκάρες, που την έκαναν με ελαφρά από τον Ανδρέα για τον Αλέκση.

 

Σου λένε, αυτόν δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του και έγινε δύο φορές υπουργός και τρεις φορές βουλευτής.

 

Ενώ εμάς, που είχαμε παγωνιέρα δίπλα μας στις ομιλίες του ΠΑΣΟΚ το 2009 στη Βέροια, για να ανακουφιζόμαστε από τη θερμότητα των παλαμακίων μας, ούτε από την πόρτα της βουλής δεν περάσαμε.

 

Ωραίες εποχές τότε, με το Γιωργάκη, το γιο του Ανδρέα, που μας έβαλε στο μνημόνιο και κόντεψε να πνιγεί με το κανό κοντά στο Καστελόριζο.

 

Τότε που την έκανε για Αθήνα μεριά ο Μιχάλης ο Ημαθιάρχης και στον κάμπο της Ημαθίας, αλλά και στα βουνά, όλοι ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν. Όλοι, μα όλοι.

 

Και να τα τρεχάματα να υποδεχθούν στα χωριά τους υποψήφιους βουλευτές και να τα συνθήματα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό». Και να που βγήκε και ο Γιωργάκης πρωθυπουργός και όλοι ήταν μέσα στην καλή χαρά.

 

Μέχρι το 2012 βέβαια, που μας τελείωσε ο «πράσινος ήλιος» και ειδικά το 2015, όταν άλλαξαν ρεπερτόριο και από το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής την έκαναν για το ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης.

 

Και αν τους ρωτούσες, σου έλεγαν ότι από μικροί και μικρές είχαν κάτι από...Βελουχιώτη μέσα τους, κάτι από Κύρκο και Ηλιού.

 

Πάει και ο Ανδρέας, πάει και ο σοσιαλισμός. Όλοι ντουγρού στο ΣΥΡΙΖΑ. Πού να στεριώσει ρε ο Αλέκσης με τη γκρίνια σας;

 

Τον φάγατε τον άνθρωπο και αναγκάστηκε να κάνει το όχι, ναι και να υπογράψει και το τρίτο και το καλύτερο μνημόνιο.

 

Και τώρα σας φαίνεται ο Μιχάλης δεξιός και ο Άγγελος κεντρώος και η «Αλλαγή» τρε μπανάλ.

 

Φαντάζομαι τι θα γίνει, αν καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυρά Φώφη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Μέχρι και τα μπλουζάκια του ΠΑΣΟΚ, που έχετε κρύψει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θα ξαναφορέσετε, ρεεεεε.

 

Να, μα τον Τσακαλώτο, μου έρχεται να γραφτώ στην τοπική ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΠΑΣΟΚ, επαράτου δεξιάς και δεν συμμαζεύεται και να στηρίξω Αλέκση, μέχρι να φέξει.

 

Και ας μη βγει πράσινος ο ήλιος, αλλά κόκκινος. Αφού ένα είναι το χρώμα, ένα και το κόμμα.


Παπανδρέου
Χρυσοχοϊδης
ΠΑΣΟΚ
Βελουχιώτης
Τσίπρας
Γεννηματά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής