breaking news Νέο

Με πρωτάθλημα κλείνει μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα ο Αλέξανδρος Βεργώνης

Με πρωτάθλημα κλείνει μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα ο Αλέξανδρος Βεργώνης

Από παιδί είχα όνειρο να αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου και ευτύχησα να το εκπληρώσω τον Ιανουάριο του 2011. Δέκα χρόνια μετά, και μετά από 20 συνολικά χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, έφτασε η ώρα να εκπληρωθεί ένα ακόμη όνειρο μου: να κλείσω την καριέρα μου στην αγαπημένη μου ομάδα.

Δεν είναι μια στιγμή εύκολη, ωστόσο συμπίπτει με τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.

Όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίστηκα με πάθος και περηφάνεια αυτή τη φανέλα και ήταν μεγάλη μου τιμή που διετέλεσα αρχηγός της Βασίλισσας. Απόλαυσα το υπέροχο αυτό ταξίδι και παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Απεναντίας, πάλεψα καθημερινά να νικήσω αντιπάλους και αδυναμίες μου. Είναι βέβαιο πως δεν θα κατάφερνα τίποτα χωρίς την αγάπη των φιλάθλων μας. Η αγάπη αυτή αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη μου όλα αυτά τα χρόνια και με έκανε να προσπαθώ σκληρά, να ξεπερνώ τις δυσκολίες και να γίνομαι καλύτερος. Είναι κάτι που θα κρατήσω μέσα μου παντοτινά.

Από το 2018 έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που συμμετείχα από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν μεγάλες επιτυχίες και εγγύηση για αυτό αποτελεί η οικογένεια Μπίκα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν αυτά τα χρόνια, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την εκτίμηση και την αναγνώριση που μου έδειξαν. Θα χαρώ πολύ να μου δώσουν την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω από κοντά στην αυριανή γιορτή της ομάδας μας.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου,

 

Αλέξανδρος Βεργώνης

 

ΥΓ. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας άλλος. Τα καλύτερα με την Βασίλισσα έρχονται!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής