breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Απονομή και φιέστα

ΒΕΡΟΙΑ: Απονομή και φιέστα

Σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου με την απονομή του Κυπέλλου της πρωταθλήτριας του Βορείου Ομίλου της Football League ολοκληρώνεται τυπικά και ουσιαστικά η ποδοσφαιρική περίοδος 2020-2021 για την ΒΕΡΟΙΑ. Μια περίοδος που μπορεί να πέρασε από πολλές φάσεις, αλλά τελικά κρίνεται απόλυτα πετυχημένη, αφού κατέκτησε και τους δύο στόχους της: Κέρδισε την άνοδό της στην Super League 2, κατακτώντας παράλληλα και τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στον όμιλό της.

Η απονομή θα γίνει από τον πρόεδρο της Λίγκα Λεωνίδα Λεουτσάκο και όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις θα συνδυαστεί με βραβεύσεις και μια μικρή γιορτή.

Θα προηγηθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί υπό το φως των προβολέων. Να υπενθυμίσουμε ότι και την επόμενη περίοδο ΒΕΡΟΙΑ και Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία και εκτός απροόπτου θα βρίσκονται και στον ίδιο όμιλο.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης πραγματοποιήθηκε ένας ενδιαφέρον ποδοσφαιρικός αγώνας, στον οποίο οι παίκτες ανέλαβαν ρόλο προπονητή διαιτητών και όσοι περίσσεψαν βρέθηκαν στην κερκίδα φανατικοί οπαδοί της μιας ή της άλλης ομάδας.

Ποδοσφαιρικά παπούτσια, φανέλες, καλαμίδες και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ ενός ποδοσφαιριστή, φόρεσαν οι προπονητές, οι παράγοντες και φίλαθλοι που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στους Κίτρινους και τους Κόκκινους, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου και έπαιξαν για 40 λεπτά (δύο ημίχρονα των 20 λεπτών), διεκδικώντας την νίκη, η οποία στην κανονική διάρκεια δεν χαμογέλασε σε κανέναν αφού το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 5-5!!!, με σκόρερ για την ομάδα των Κόκκινων τον Θωμά Τρούπκο (2), τον Βοργιατζίδη, τον Κοσμά Ρουζίντση και τον Στιβ Παπαδόπουλο, ενώ για τους Κίτρινους σκόραραν ο Αποστολίδης (2), ο Αχιλλέας Μπίκας με πέναλτι, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος με πέναλτι και ο Γιώτης Τσαλουχίδης επίσης με πέναλτι.

Το αποτέλεσμα, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, αφού επρόκειτο για αγώνα νοκ-άουτ, κρίθηκε στα πέναλτι, με τους Κίτρινους να ανακηρύσσονται νικητές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλέξης Βεργώνης, με βοηθούς τον Γιάννη Πασά και τον Στέλιο Μαραγκό, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Την λήξη του αγώνα ακολούθησε μπάρμπεκιου πάρτι.

 

ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΣΤΕΡ

Μπορεί το ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώνεται σήμερα να θεωρείται πετυχημένο, αφού η ομάδα κατέκτησε και τους δύο στόχους που είχε βάλει, την άνοδο της στην Super League 2 και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί προσθαφαιρέσεις. Ο τελικός στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως επανειλημμένα έχει επισημάνει η διοίκηση, από την πρώτη ημέρα που στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε η οικογένεια Μπίκα, είναι η επιστροφή στην Super League 1, περνώντας τις κατηγορίες σαν τρένο. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι και την νέα χρονιά η ΒΕΡΟΙΑ θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Και όταν έχεις αντιπάλους, όπως την νέα σεζόν η ΒΕΡΟΙΑ, την Λάρισα και την Ξάνθη, που έχουν ήδη έτοιμες ομάδες και δεμένες, είσαι νομίζουμε υποχρεωμένος να βρεθείς ένα βήμα πιο μπροστά από αυτές για να τις αντιμετωπίσεις με επιτυχία.

Και αυτό σίγουρα το γνωρίζουν καλύτερα ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης που συνεχίζει και την επόμενη περίοδο στον πάγκο της ομάδας με την διοίκηση και ήδη έχουν πιάσει δουλειά σχεδιάζοντας την επόμενη χρονιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής