breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Χτίζεται η νέα ομάδα

BEΡΟΙΑ: Χτίζεται η νέα ομάδα

Την Παρασκευή με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και την απονομή του Κυπέλλου της πρωταθλήτριας του Βορείου Ομίλου, ολοκληρώθηκε μια πετυχημένη σεζόν, όπως επανειλημμένα έχει γραφεί, της ΒΕΡΟΙΑΣ και από σήμερα αρχίζουν οι καλοκαιρινές διακοπές των ποδοσφαιριστών της, από τους οποίους βέβαια κάποιους δεν θα τους βρει στα αποδυτήρια της ομάδας η νέα στην Super League 2.

Παρεπιπτόντως να αναφέρουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της S.L.2 αποφασίστηκε η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ καταληκτική ημερομηνία της δήλωσης συμμετοχής των ομάδων ορίστηκε η 15 Ιουλίου. Εως τότε πιστεύεται ότι θα έχει καθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την συμμετοχή των ομάδων και ποιές από αυτές θα καταφέρουν να καλύψουν τις προϋποθέσεις που βάζει ο νέος αθλητικός νόμος.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για το χτίσιμο του ρόστερ της νέας περιόδου.

Ηδη δύο στελέχη του φετινού ρόστερ, που αποτελούσαν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας ο Αλέξης Βεργώνης και ο Κώστας Αποστολόπουλος με προσωπική ανάρτηση έκαναν γνωστό ότι τη νέα χρονιά δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Ειδικά η αποχώρηση του Αλέξη Βεργώνη, του εμβληματικού αρχηγού είναι πλήγμα για την «Βασίλισσα» αφού η παρουσία του στα αποδυτήρια, όπως βέβαια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεραστούν δύσκολες καταστάσεις. Πιθανότατα βέβαια ο Αλέξης Βεργώνης να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα με διαφορετική πλέον ιδιότητα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής