breaking news Νέο

Στις εγκαταστάσεις της ΜΟΘΕ ΟΚΑΝΑ Βέροιας η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας Δήμου Βέροιας

  • Στις εγκαταστάσεις της ΜΟΘΕ ΟΚΑΝΑ Βέροιας η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας Δήμου Βέροιας
  • Στις εγκαταστάσεις της ΜΟΘΕ ΟΚΑΝΑ Βέροιας η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας Δήμου Βέροιας

Επίσκεψη στους χώρους όπου φιλοξενείται η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ Βέροιας πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους (τιμάται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου).

Η κ. Μπατσαρά έγινε δεκτή την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 από το επιστημονικό προσωπικό της ΜΟΘΕ ΟΚΑΝΑ Βέροιας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρονται και τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας. Επιπλέον, συνομίλησε με απεξαρτημένα μέλη του ΟΚΑΝΑ και ενημερώθηκε για τις ιδιαίτερες ανάγκες που αντιμετωπίζουν.

Το προσωπικό της Μονάδας επισήμανε τη σημασία της καλής συνεργασίας ειδικότερα στα θέματα που χρήζουν άμεσης και ιδιαίτερης αντιμετώπισης από την πλευρά της πολιτείας, ενώ ευχαρίστησε θερμά για την ευαισθητοποίηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας πάνω στα ζητήματα χρήσης και εξάρτησης, αφού η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ Βέροιας είναι κομμάτι της κοινωνίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής