breaking news Νέο

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό και προβολή ταινίας κινουμένων σχεδίων

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό και προβολή ταινίας κινουμένων σχεδίων

Σας προσκαλούμε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι, που διοργανώνει ο σύλλογός μας στις 9 και 10  Δεκεμβρίου, στον κινηματογράφο Σταρ στη Βέροια. Χειροποίητες κατασκευές, γούρια, στεφάνια, σπιτικά λικέρ, τσίπουρο, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, όλες φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη από τις φίλες και φίλους εθελοντές του συλλόγου μας.

Ώρες λειτουργίας : Σάββατο  9 /12   (10:30 -13:30 Ισόγειο κινηματογράφου Σταρ )

                                                    17:30-21:00    1ος όροφος καφέ Σταρ

Κυριακή 10/12                         (10:00 -13:00   1Ος όροφος καφέ Σταρ)

 

    Στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 θα προβληθεί και η πολυβραβευμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Στην κορυφή του κόσμου». Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

Λίγα λόγια για τη ταινία…

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Στην κορυφή του κόσμου» είναι μεταγλωττισμένη και φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ρεμί Σαγιέ. Έχει διακριθεί με Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Annecy, με Μεγάλο Βραβείο στο Tokyo Anime Award Festival, με βραβείο Κοινού στο COLCOA Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου και έχει επίσης μια Επίσημη Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο. Χαρακτηρίστηκε «Μία μεγαλειώδης περιπέτεια! Ένα αριστούργημα!» από τη γαλλική εφημερίδα Le Monde και «Μία μεθυστική περιπέτεια» από την Paris Match. Το «Στην Κορυφή του Κόσμου» έρχεται να αποδείξει ότι το 2D animation και η κλασική περιπέτεια μπορούν ακόμα να συγκινήσουν. Σε σκηνοθεσία του Ρεμί Σαγιέ και σε συμπαραγωγή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα και υποψήφιου για Όσκαρ, Ρον Ντάιενς, η ταινία ακολουθεί πιστά τις συμβάσεις της κλασικής αφήγησης και λειτουργεί σε ένα απλό αλλά απόλυτα λεπτομερειακό σχεδιασμό των χαρακτήρων της, τοποθετώντας στο επίκεντρο, την ανάγκη του ανθρώπου να υπερβεί τη θνητή του φύση και να κυνηγήσει το άγνωστο

Τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας και τη προβολή της ταινίας θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου μας.     


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής