breaking news Νέο

Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να την ζήσουν όλοι τουλάχιστον μία φορά!!!

  • Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να την ζήσουν όλοι τουλάχιστον μία φορά!!!
  • Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να την ζήσουν όλοι τουλάχιστον μία φορά!!!
  • Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να την ζήσουν όλοι τουλάχιστον μία φορά!!!

Τα Λυκόπουλα του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας, θέλοντας να γνωρίσουν από κοντά τα άλογα, επισκέφτηκαν την επιχείρηση Argy’s Art της οικογένειας του Μπουρντένα Αργύρη στους Γεωργιανούς Βέροιας η οποία διαθέτει και ράντσο με άλογα το Σάββατο 27 Ιουνίου 2021.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από αυτήν μας την επίσκεψη. Την πανέμορφη τοποθεσία? Τα περήφανα και αγέρωχα άλογα? Τους φιλικότατους και φανταστικούς οικοδεσπότες μας: τον κ. Αργύρη,την κ. Ελένη, τον Βασίλη, τον Στέργιο, την Ελένη και την Ολυμπία, οι οποίοι σου βγάζουν μια τόσο θετική ενέργεια που σε πλημμυρίζει και δεν θες να φύγεις από εκεί!!! Δεν είναι απλά μια φάρμα, είναι ένα μέρος στο οποίο γίνεσαι ένα με την φύση, επικοινωνείς με τα άλογα, χαίρεσαι την ελευθερία τους, νιώθεις την αγάπη που έχουν πάρει από τους οικοδεσπότες την οποία και σου δίνουν πίσω απλόχερα με το στέκονται δίπλα σου να σε μυρίζουν,να σε δέχονται και να σε κάνουν να γίνεσαι και εσύ, έστω και για λίγο, ένα με την φύση!!!

Στην αρχή της επίσκεψης ο κ.Αργύρης με τον κ.Στέργιο μας έκαναν μια ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους της επιχείρησης με τα είδη αλόγου όπου είδαμε ορισμένα βασικά είδη ιππασίας -καθώς και εξοπλισμό για τον ιππέα & το άλογο που είναι απαραίτητα για την ιππασία. Στην συνέχεια μεταφερθήκαμε στο εργαστήριο όπου μας έγινε μια επίδειξη για τον τρόπο κατασκευής- επιδιόρθωσης των σελών.

Χάρη στις αναλυτικές οδηγίες του κ. Βασίλη και την καταλυτική του παρουσία, όλα τα Λυκόπουλα μάθανε κάποιες από τις αρχές της φιλοζωίας και του σεβασμού για τα άλογα και ανακάλυψαν τα συναισθήματα που δημιουργούνται από μια τέτοια επαφή!!!

Στο τέλος αφού υποχώρησαν όλες οι «αντιστάσεις» και η «ανασφάλειες» των παιδιών και αρκετών γονέων με την επίβλεψη του κ.Βασίλη είχαμε όλοι την χαρά να αγκαλιάσουμε και να ιππεύσουμε αυτά τα τεράστια και συνάμα πολύ περήφανα ζώα.

Ήταν από τις πιο ξεχωριστές και όμορφες εμπειρίες που έχουμε ζήσει!!

Φτάνοντας στο τέλος αυτής της φανταστικής μας δράσης και με την σκέψη ότι όποιος το ζήσει μια φορά θα θέλει σίγουρα να ξαναζήσει θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την ζεστή τους φιλοξενία:

  • Τον κ. Αργύρη Μπουρντένα και την σύζυγο κ. Άννα.
  • Τον κ. Βασίλη Μπορντένα και την σύζυγο του κ. Ολυμπία.
  • Τον κ. Στέργιο Μπουρντένα και την σύζυγο του κ. Ελένη
  • Τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους σε κάθε επίπεδο.
    Ραντεβού τον Αύγουστο στις κατασκηνώσεις μας και τον Σεπτέμβριο στην λέσχη μας (Γοργοποτάμου 7, τηλ. 2331062821, www.5couts.gr) για νέες προσκοπικές εμπειρίες.

Παντελίδης Ανέστης
(6942434179)
Αρχηγός 5ου Συστήματος
Προσκόπων Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής