breaking news Νέο

Συνάντηση των ομαδων της Γ' Εθνικής με πρωτοβουλία του Δ. Παπαδόπουλου

Συνάντηση των ομαδων της Γ' Εθνικής με πρωτοβουλία του Δ. Παπαδόπουλου

Ο ΑΟ Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων μέσω του προέδρου του και μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας Δημήτρη Παπαδόπουλου προσκάλεσε τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που δικαιούνται συμμετοχή την νέα περίοδο (2021-2022) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας σε μια  πρώτη συνάντηση που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στις 8 το απόγευμα στο χώρο εκδηλώσεων "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ" που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της παλαιάς οδού Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης και είναι ιδιοκτησία της οικογένειάς του.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Γνωριμία εκπροσώπου ομάδων - εισήγηση

2. Προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

3. Εκλογή συντονιστικής επιτροπής για όλα τα θέματα (προβλήματα) που αφορούν τη Γ' Εθνική κατηγορία

4. Αμεση διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης (κάλυψης των λειτουργικών εξόδων) από την πολιτεία

5. Τοποθετήσεις - απόψεις - διάφορα θέματα προς συζήτηση

Η συνάντηση όπως διευκρινίζουν οι διοργανωτές της θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού. Η παρουσία όλων των ομάδων μέσω των εκπροσώπων τους, που θα έχουν ανεξαιρέτως δικαίωμα ψήφου και λόγο κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, που θα αποφασίσει τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και θα καθορίσει την ύπαρξη τη βιωσιμότητα και το μέλλον των ομάδων μας. Κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες μετακίνησης τα σωματεία μπορούν να συμμετάσχουν και εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο) στη συζήτηση.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων που θα παραστουν δια ζώσης να το δηλώσουν εγκαίρως στον υπεύθυνο κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο (αρ. τηλ. 6932332757).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής