breaking news Νέο

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Προ των πυλών φαίνεται ότι είναι πλέον οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, με φόντο τη μετάλλαξη Δέλτα και τη νέα έκρηξη κρουσμάτων.

Όπως είπε η Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, οι ανακοινώσεις για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η κυβέρνηση έλαβε τη σχετική εισήγηση από την εθνική επιτροπή βιοηθικής για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, θα ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα», απάντησε σε σχετική ερώτηση η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα γίνει η αρχή των υποχρεωτικών εμβολιασμών από το προσωπικό στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το προσωπικό των νοσοκομείων.

Παράλληλα σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες για τη λειτουργία των κλειστών χώρων από τις 15 Ιουλίου.

Όπως είπε, η πορεία της πανδημίας είναι δυναμική και οι αριθμοί αξιολογούνται καθημερινά. «Η πανδημία είναι δυναμική κατάσταση την οποία παρακολουθούμε και αξιολογούμε σε συνεργασία με την Επιτροπή των επιστημόνων. Έχει ανακοινωθεί το πλαίσιο για το πώς θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, θα αξιολογηθούν τα επίκαιρα δεδομένα και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής