breaking news Νέο

Γιώργος Χατζηπαύλου – «Τάιμινγκ»: The final tour | Βέροια, 14 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, στις 21.00

Γιώργος Χατζηπαύλου – «Τάιμινγκ»: The final tour | Βέροια, 14 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, στις 21.00

Ένα απολαυστικό χιουμοριστικό ενενηντάλεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observational comedy και ξεκάθαρα μηνύματα. Ό,τι έχουμε αγαπήσει στον Γιώργο Χατζηπαύλου επιστρέφει!

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

 

Σάτιρα που κρύβει ξεχωριστά μηνύματα.

AlphaTV

 

Τα αστεία του θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου!

ΤΟ ΒΗΜΑ

 

 

Last call! Οι συνθήκες το επέτρεψαν και έτσι ο Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει βαλίτσες για την τελευταία περιοδεία της sold out stand-up comedy παράστασής του «Τάιμινγκ».

Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, να προβληματιστείτε (όσο πρέπει) και να περάσετε 90’ μακριά από έγνοιες και σκοτούρες, αυτή είναι η στιγμή, το δικό σας τάιμινγκ!

 

Τετάρτη 14 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, στις 21.00

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού ο οποίος, μεταξύ άλλων είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους και ο κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

 

Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή.

 

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. 
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

 

Ο τελευταίος κύκλος εμφανίσεων της παράστασης «Τάιμινγκ» ξεκινά! 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Γιώργος Χατζηπαύλου- «Τάιμινγκ»

Final Season

Πού: Στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ

Πότε: Τετάρτη 14 Ιουλίου, στις 21.00
Προπώληση εισιτηρίων: Στο viva.gr και στα κατά τόπους σημεία προπώλησης
Διάρκεια: 90’
Παραγωγή/Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου- We Will
 

*Μάθετε πρώτοι όλα όσα ετοιμάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνοντας τακτικά κλικ στο www.xatzi.gr. Παρακολουθήστε παλαιότερες δουλειές του Γιώργου στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

 

Μιας και η παράστασή σας αναφέρεται στο πώς μπορούμε να ανακαλύψουμε τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας, μπορείτε να μας πείτε κάποιες από τις δικές σας κομβικές στιγμές στη ζωή ή την καριέρα σας;

Επαγγελματικά θεωρώ ότι η αρχική απόφαση να παραιτηθώ από την πρωινή μου δουλειά και να ασχοληθώ αποκλειστικά με το stand-up comedy ήταν καθοριστική. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πολλές αλλά εννοείται ότι η πιο σημαντική είναι η γέννηση του παιδιού μου.  

Ποια ήταν η πιο κωμική στιγμή σε κάποια παράστασή σας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο περιστατικό που να μου έχει μείνει έντονα. Προσπαθώ πολλές φορές να θυμηθώ αν έχει συμβεί κάτι και μου διαφεύγει αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω.

Το πιο ατυχές σχόλιο που ακούσατε με το τέλος της παράστασης;

Έχει τύχει πολλές φορές φεύγοντας από κάποια πόλη που έχω παίξει το προηγούμενο βράδυ, να λάβω μείλ από κάποιον που ρωτάει αν θα παίξω στην πόλη αυτή. Δεν ξέρω αν είναι ατυχές αλλά σίγουρα έχει έναν ιδιαίτερο συγχρονισμό!

Έχετε ξαναπαίξει μια φορά στη Βέροια και μάλιστα όταν είχαν παρουσιαστεί τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία. Πώς σας φάνηκε η πόλη μας;

Θυμάμαι τη μέρα αυτή γιατί επικρατούσε γενικά μια αναστάτωση παντού και πλέον συνειδητοποιούσαμε το μέγεθος αυτού που ερχόταν, συνεπώς πέραν από το θέατρο δεν είδα πολλά πράγματα. Γενικά όμως δεν προλαβαίνω πέραν της παράστασης σχεδόν ποτέ να κάνω κάτι άλλο γιατί πάντα την επόμενη μέρα ταξιδεύω και ο χρόνος είναι λίγος. Σε αυτή την περιοδεία, μετά από τόσο καιρό εντός σπιτιού, θέλω και θα φροντίσω να κάνω μερικές βόλτες όμως!

Και μιας και μιλήσαμε για τον ιό, πώς επηρέασε τη δική σας ζωή; Την κοινωνική και την επαγγελματική;

Παρά την ανησυχία λόγω του ιού και της γενικής ανασφάλειας ήταν πολύ δημιουργική περίοδος γιατί ξαφνικά βρέθηκα με πολύ ελεύθερο χρόνο. Το ουσιαστικότερο μέρος της δουλειάς μου είναι το γράψιμο, κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο και δύσκολα τον βρίσκεις στην ποσότητα που θέλεις όταν είσαι σε περιοδεία. Μπήκα λοιπόν σε ένα καθημερινό πρόγραμμα το οποίο είχα έτσι κι αλλιώς είχα υπ΄ όψιν να εφαρμόσω κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν θα τέλειωναν οι παραστάσεις του Τάιμινγκ, για να ετοιμάσω διάφορα πράγματα που είχα κατά νου και απαιτούσαν χρόνο και πολύ γράψιμο.

Σε προσωπικό επίπεδο διαπίστωσα ότι η απουσία προγραμματισμού έχει και τα θετικά της. Όταν δεν έχεις να κάνεις ή να προλάβεις κάτι, συνήθως είσαι παρών σε ό,τι κάνεις τώρα. Δεν έχεις στο μυαλό σου στο μετά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής