breaking news Νέο

Ειδικό πρωτάθλημα : Στον 2ο όμιλο η ΕΠΣ Ημαθίας

Ειδικό πρωτάθλημα : Στον 2ο όμιλο η ΕΠΣ Ημαθίας

Όπως έχουμε  αναφερθεί σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ το ειδικό πρωτάθλημα, ένας παλιός γνώριμος των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στην ζωή των φιλάθλων. Οι ομάδες που έχουν στόχο την άνοδό τους στην Γ' Εθνική, δεν αρκεί πλέον να κερδίσουν την πρώτη θέση (κατάκτηση τίτλου) της Α' κατηγορίας της Ένωσης στην οποία ανήκουν, αλλά θα είναι υποχρεωμένες να περάσουν μια ακόμη δοκιμασία. Το ειδικό πρωτάθλημα, το οποίο θα ακολουθήσει, την κατάκτηση του τίτλου:

Οι 53 πρωταθλήτριες των ισάριθων ΕΠΣ, συγκεκριμένα, συν τις δευτεραθλήτριες των τριών ιδρυτριών ενώσεων, που είναι οι δευτεραθλήτριες των ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιώς και Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη), σύνολο 56 ομάδες, θα χωριστούν σε 8 ομίλους των 7 ομάδων και θα παίξουν μεταξύ τους (6 αγωνιστικές έναν γύρο) για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου οι 24 (οι τρεις πρώτες κάθε ομίλου).

Η ΕΠΟ ήδη έχει ανακοινώσει τον καταρτισμό των 8 ομίλων. Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας θα βρει απέναντί του τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Χαλκιδικής, τον δευτεραθλητή της ΕΠΣ Μακεδονίας, τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας, τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κιλκις, τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας και τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Φλώρινας, τους οποίους θα πρέπει ύστερα από κλήρωση να αντιμετωπίσει σε μονούς αγώνες (6 αγωνιστικές, τρεις εντός και τρεις εκτός, ένας γύρος) και για να κερδίσει την άνοδό του πρέπει να πάρει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής