breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

Είχε Άγιο: Στρατιώτης προσγειώθηκε σε κουζίνα σπιτιού όταν δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του

Όταν ο στρατιώτης έπεσε από το αεροπλάνο στο πλαίσιο άσκησης των αλεξιπτωτιστών και τράβηξε το σχοινάκι, πρέπει η ζωή του να πέρασε από μπροστά του σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Το αλεξίπτωτο δεν άνοιγε και εκείνος έπεφτε με ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή.

Όμως ο αλεξιπτωτιστής πρέπει να μίλησε με τον άγγελο του. Έπεσε από τα 15.000 πόδια στα κεραμίδια ενός σπιτιού, άνοιξε τρύπα και προσγειώθηκε με μικροτραυματισμούς στην κουζίνα του έκπληκτου ιδιοκτήτη.

*****

Στρατιώτης πήγε να παρελάσει και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Εθνική επέτειος την Τετάρτη για την Γαλλία και μετά από έναν χρόνο χωρίς παρελάσεις και εορτασμούς, γιορτάστηκε με λαμπρότητα αλλά και μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, στο Παρίσι στα Ηλύσια Πεδία για την επέτειο της άλωσης της Βαστίλης.

Ένας στρατιώτης που θα έπαιρνε μέρος στην παρέλαση αποφάσισε πως είναι η καλύτερη στιγμή να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ντυμένος με τη στολή του, γονάτισε μπροστά της, με φόντο την Αψίδα του Θριάμβου και της έκανε την πολυπόθητη πρόταση ζητώντας να τον παντρευτεί.

Και όταν η κοπέλα του απαντάει πως «δέχεται», τότε εκείνος σηκώνεται βγάζει το μονόπετρο από την τσέπη του και της το προσφέρει. Στη συνέχεια βγάζει τη μαύρη μάσκα που φορούσε και φιλάει την αγαπημένη του.

Το βίντεο που κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έμεινε αναπάντητο από τον Γαλλικό στρατό ο οποίος σε επίσημη ανάρτηση του γράφει: «Τα Συγχαρητήριά μας. Ανεπάντεχη πρόταση γάμου στο Σανς Ελιζέ την 14η Ιουλίου πριν την παρέλαση; Όλα είναι πιθανά με τους στρατιώτες μας την ημέρα της Εθνικής μας Γιορτής».

*****

Πίστευαν ότι εμβολιάζονταν αλλά τους έβαζαν… αλατόνερο

Χιλιάδες άνθρωποι στην Ινδία έπεσαν θύματα μιας περίτεχνης απάτης ευρείας κλίμακας που πωλούσε ψεύτικα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα οποία περιείχαν... αλατόνερο! Γιατροί και ιατρικό προσωπικό συγκαταλέγονται μεταξύ των συλληφθέντων για τη συμμετοχή τους στην απάτη, σύμφωνα με τις Αρχές.

Σύμφωνα με το CNN, τουλάχιστον 12 τέτοια εμβολιαστικά κέντρα είχαν στηθεί γύρω από την ζώνη της Βομβάης, στην πολιτεία Μαχαράστρα, δήλωσε ο υπεύθυνος της αστυνομίας της Ινδίας, Vishal Thakur.

«Χρησιμοποιούσαν αλατισμένο νερό, το οποίο και χορηγούσαν με ένεση» συνέχισε ο αξιωματικός της αστυνομίας, που εξήγησε πως το μοτίβο ήταν το ίδιο σε όλα τα παράνομα εμβολιαστικά κέντρα της Ινδίας. Υπολογίζεται πως περίπου 2.500 πολίτες έκαναν το ψεύτικο εμβόλιο στην Ινδία, ενώ οι ενορχηστρωτές της απάτης αποκόμισαν συνολικά 28.000 δολάρια.

Μεταξύ των συλληφθέντων, οι αρχές της Ινδίας συνέλαβαν και γιατρούς που εκμεταλλεύονταν τη θέση τους σε νοσοκομείο προκειμένου να παράγουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και να προμηθεύονται φιαλίδια και σύριγγες. Η αστυνομία συνέλαβε 14 άτομα ως ύποπτους για απάτη, απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλες εγκληματικές πράξεις. «Έκαναν ενέσεις με αλατούχο νερό. Συλλάβαμε γιατρούς. Χρησιμοποιούσαν ένα νοσοκομείο που παρήγε ψεύτικα πιστοποιητικά, φιαλίδια και σύριγγες», πρόσθεσε ο Vishal Thakur.

*****

Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της

Πυρετός, ρίγη, πόνος στο χέρι, κούραση, πονοκέφαλος… Αυτές είναι οι συχνότερες παρενέργειες που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Πλέον… προστίθεται ακόμη μία, καθώς μια νεαρή γυναίκα από τη Νορβηγία παρατήρησε πως μετά το εμβόλιο που έκανε -το σκεύασμα της Pfizer συγκεκριμένα- μεγάλωσε το στήθος της!

Ο λόγος για την 17χρονη Έμα, από το Όσλο, η οποία δηλώνει πως «ανέβηκε» ένα νούμερο σουτιέν λίγες μόλις μέρες μετά το «τσίμπημα».

Η κοπέλα δημοσίευσε βίντεο με την εμφανή αλλαγή και μάλιστα πήρε μηνύματα από άλλες γυναίκες που δήλωναν πως παρατήρησαν κάτι παρόμοιο.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης, η ιατρική κοινότητα αναφέρει πως η εν λόγω παρενέργεια προέρχεται πιθανότατα από το πρήξιμο των λεμφαδένων της μασχάλης και δεν αποτελεί κάτι ανησυχητικό…

*****

Γάλλος σεφ και Ιάπωνες σερβιτόροι ρομπότ

Κατά καιρούς φουντώνουν οι συζητήσεις για το πόσο τα ρομπότ απειλούν τις θέσεις εργασίας ή απλά δημιουργούν άλλες σε διαφορετικούς τομείς. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η πανδημία έβαλε για τα καλά στην καθημερινότητά της τα ρομπότ

Στο πλαίσιο αυτό μια νέα πιτσαρία άνοιξε στο κέντρο του Παρισιού με τον σεφ να είναι ένα ρομπότ. Όλα γίνονται μηχανικά από την παρασκευή μέχρι τη συσκευασία της πίτσας.

Χρειάστηκαν 8 χρόνια ερευνών για να καταφέρουν οι υπεύθυνοι να έχουν ένα ρομπότ που θα κάνει όλες τις δουλειές.

Αλλά και στο Τόκιο αυξάνοτναι τα καφέ που χρησιμοποιούν σερβιτόρους ρομπότ. Τρία χρόνια πριν άνοιξε στο Τόκιο, το Dawn Ver,  το πρώτο καφέ με προσωπικό ρομπότ που χειρίζονταν από το σπίτι τους δέκα άτομα με προβλήματα κινητικότητας.

Με τον κορωνοϊό η τάση έχει αυξηθεί καθώς αρκετοί πελάτες δεν θέλουν να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους, οπότε νιώθούν μεγαλύτερη ασφάλεια με τα ρομπότ.


Στρατιώτης πήγε να παρελάσει και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του
Πίστευαν ότι εμβολιάζονταν αλλά τους έβαζαν… αλατόνερο
Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της
Γάλλος σεφ και Ιάπωνες σερβιτόροι ρομπότ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής