breaking news Νέο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξεκινούν σήμερα στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξεκινούν σήμερα στο Τόκιο

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, επίσημα γνωστοί ως Αγώνες της 32ης Ολυμπιάδας, αναμένεται να αρχίσουν σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου με την Τελετή Έναρξης στο Τόκιο. Από την πρώτη κιόλας ημέρα των Αγώνων θα δούμε Ελληνίδες αθλήτριες και Έλληνες αθλητές να αγωνίζονται με τα «γαλανόλευκα» και να προσπαθούν να φέρουν διακρίσεις στη χώρα μας.

Οι περισσότερες ελπίδες για μετάλλιο, βέβαια, πέφτουν πάνω στους αθλητές που έχουν αποδείξει ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και αρκετοί ακόμα, αλλά σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά που θα μπουν σε στάδια και γήπεδα με το εθνόσημο θα έχουν τη στήριξη σύσσωμης της Ελλάδας, που θα παρακολουθήσει τις προσπάθειές τους μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η Ελλάδα, συνολικά, εκπροσωπείται από 83 αθλητές και αθλήτριες που, όπως πάντα, θα παρελάσουν πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Σημαιφόροι της ελληνικής αποστολής, θα είναι οι Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη.

Η ΕΡΤ, τηλεοπτικός οικοδεσπότης των Αγώνων, έχει προγραμματίσει να μεταδώσει περισσότερες από 600 ώρες προγράμματος, από την Τελετή Έναρξης στις 23 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου, οπότε και θα πέσει η αυλαία της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη, με την Τελετή Λήξης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής