breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ : Προετοιμασία

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ : Προετοιμασία

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι προπονήσεις τις πρώτες ημέρες θα διεξαχθούν στο Ταγαροχώρι, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις (οι παίκτες θα εξεταστούν από τον καρδιολόγο Βασίλη Τσίλη και τον ορθοπεδικό Νικόλαο Χαυτίκη, ενώ εργομετρικά θα περάσουν στο κέντρο S.M.A..R.T  Physio στη Θεσσαλονίκη).

 

Το πρώτο φιλικό της Βέροιας προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 13 Αυγούστου με αντίπαλο το Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων. Η Βέροια θα δώσει άλλο ένα φιλικό πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ23 του ΠΑΟΚ, το Σάββατο 21 Αυγούστου.

 

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Βώλακα. Η Βέροια θα ανέβει στο ορεινό χωριό του νομού Δράμας τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και θα μείνει εκεί μέχρι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Στο Βώλακα, η Βέροια θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις με τη Δόξα Δράμας το Σάββατο 28 Αυγούστου και με το Παραλίμνιο την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων στο Βώλακα, η Βέροια θα μεταβεί στην Ξάνθη και θα δώσει φιλικό με την τοπική ομάδα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

 

Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Βώλακα, η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Βέροια. Άλλα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι, με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 11 Σεπτεμβρίου και με το Μακεδονικό στις 15 Σεπτεμβρίου. Αναζητείται αντίπαλος για ένα ακόμη φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου.

 

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής