breaking news Νέο

Στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς Μπρέγκοβιτς το Ξηρολίβαδο!

  • Στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς Μπρέγκοβιτς το Ξηρολίβαδο!
  • Στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς Μπρέγκοβιτς το Ξηρολίβαδο!

Ένα μουσικό ταξίδι στα Βαλκάνια με οδηγό τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 1 Αυγούστου στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας.

O καταξιωμένος Σέρβος συνθέτης που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας, μαζί με την μπάντα του The Wedding and Funeral Band, καθώς και ένα σύνολο 10 εγχόρδων και χορωδών, μας απέδειξε σε ένα ακόμη live, πως η μουσική και η τέχνη δεν γνωρίζουν σύνορα.

Με επίκεντρο τα χάλκινα, μουσικές και τραγούδια σε έντονους βαλκανικούς ρυθμούς... ο Bregovic, ντυμένος στα άσπρα, διασκέδασε, όπως μόνο αυτός ξέρει, τους 3.500 περίπου θεατές, που παρακολούθησαν τη συναυλία.

Στις αποσκευές του σε αυτό το μουσικό ραντεβού, είχε τις πιο διάσημες στιγμές του από το παραδοσιακό «Ederlezi» και τον «Καιρό των Τσιγγάνων» μέχρι το«Mesecina» και το «Kalasnjikov» αλλά και το υπέροχο «Ausencia» από το«Undergound» και φυσικά μελωδίες που ντύθηκαν με ελληνικούς στίχους και έγιναν αγαπημένα τραγούδια όπως «Το Βενζινάδικο» ή το «Θεός αν είναι» και το «Παραδέχτηκα».

Η ζωντανή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φεστιβάλ δασών» που διοργανώνει η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής