breaking news Νέο

Μήνυμα ενότητας, υπέρ του εμβολιασμού, από το περιφερειακό συμβούλιο

Μήνυμα ενότητας, υπέρ του εμβολιασμού, από το περιφερειακό συμβούλιο

Μήνυμα ενότητας, υπέρ του εμβολιασμού, εξέπεμψε στη συνεδρίαση της Δευτέρας, 2ας Αυγούστου, το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Είχε προηγηθεί κοινή συνέντευξη τύπου των επικεφαλής των παρατάξεων, στην έδρα της ΠΚΜ, με πρόταση του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, γιατρού, Χρήστο Παπαστεργίου.

 

"Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα, που αφήσαμε στην άκρη όσα μας διαφοροποιούν, για να προτάξουμε  την ανάγκη να πάρουμε πίσω τις ζωές μας,. Και ο  μόνος τρόπος  για αυτό είναι ο εμβολιασμός. Χαίρομαι για τους επικεφαλής των παρατάξεων,  που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Τις επόμενες μέρες ξεκινούμε διαφημιστική καμπάνια υπέρ των εμβολιασμών", είπε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την αφίσα της καμπάνιας, που θα επιχειρήσει η "περιφέρεια".

 

"Ευχαριστώ τον  περιφερειάρχη, Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με την ζωή και κάθε έκφανση της, Ο εμβολιασμός είναι δικαίωμα στη χαρά, στον έρωτα, στη ζωή, στη διασκέδαση, στη δουλειά, τα ταξίδια. Και είναι ο μόνος τρόπος που μας θωρακίζει απέναντι στον κορωνοϊό", είπε ο επικεφαλής της παράταξης "Πράξεις για την Μακεδονία", που στήριξε το ΚΙΝ.ΑΛ., Χρήστος Παπαστεργίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής