breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Χαράς πανηγύρια για το Ντούσκο, τον Τεντόγλου, τον Πετρούνια. Πρώτοι χειροκροτητές οι πολιτικοί. Θα μου πείτε, τα έχει αυτά η πολιτική.

"Εσείς θα πολεμήσετε, μαζί θα δοξαστούμε",  λέει άλλωστε το ρητό.

Μαζί με τους αθλητές στη δόξα, χώρια στη φτώχεια. Είδατε κανένα πολιτικό να πει στον Ιακωβίδη, "σόρυ ρε φίλε, που σε αφήσαμε στη δίαιτα και δεν είχες να πληρώσεις ούτε το φυσικοθεραπευτή σου;"

Μάρθα Βούρτση εκ των υστέρων, ο ...Αυγουλάκης, όπως φαρμακερά τον είχε αποκαλέσει ο ...φίλος του ο Μίχαλος, στο Χατζηνικολάου.

Και μέσα στις δόξες για το εθνόσημο, με τις φανέλες των πρωταθλητών μας, χωρίς να έχουν το ΕΛΛΑΣ, μην τυχόν και θίξουμε τους "αλληλέγγυους" του Χασάν Αμπντουλάχ Ιμάμ Μπαϊλντί, ήρθε η τραγωδία!

Μιλάμε για κλάμα. Και έφυγε και ο Τόλης Βοσκόπουλος, να μας ρίξει το "δυο νύχτες ανταμώσανε πάνω στα δάκρυά μου" και βγαίνει η Ζέτα, η Ζετάρα μας και μας ανακοινώνει το χωρισμό της από το Μιχάλη,.εεεεε, Χατζηγιάννη.

Όχι, τελικά δεν φάγαμε κουφέτα στην Κύπρο. Το δύσκολο δεν είναι ο χωρισμός, αλλά τα παιδιά που αφήνουν πίσω οι δυο τους.

Όχι κανονικά, αλλά τα κατοικίδια που είχε πάρει η Ζέτα στο σπίτι του Μιχάλη, για να μην τους δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα από το χωρισμό.

Τυχερά τα κατοικίδια της Ζέτας, που έχουν τέτοιο αστέρι για μαμά.

Με χαρά να έρθουμε και εμείς, Ζετάρα. Αρκεί το φιλετάκι που θα τρώμε, να είναι καλά ψημένο, γιατί το αίμα δεν το γουστάρουμε καθόλου. Να έρθουμε για κατοικίδιο σου, εννοείται, εεεεεεεε.

Πάντως είναι σίγουρο ότι αυτός που θα χάσει είναι ο Χατζηγιάννης. Κάτι τέτοια χαζά έκανε ο Τόλης με τη Ζωίτσα και έτρεχε μετά από πίσω της και έγραφε το Ξανθή Αγαπημένη Παναγιά.

Αυτά είναι προβλήματα ρε. Διότι εμείς το κορίτσι το αγαπάμε. Και θέλαμε να το δούμε αποκαταστημένο. Δεν πειράζει όμως, ποτέ δεν είναι αργά. Ξεκινήσαμε εντατικά μαθήματα σολφέζ στην ΚΕΠΑ και που θα πάει, θα τον φάμε το Χατζηγιάννη στη στροφή.

Για αυτό σου λέω, εεεεεε. Μιχάλη, είναι επικίνδυνα εδώ, για αυτό καλύτερα που φεύγεις κι άλλο αν μείνεις, θα δεθείς, για αυτό καλύτερα που φεύγεις.

Για εμάς δηλαδή, καλύτερα.  Πού θα πάει. Εδώ ο Τόλης πήρε την Άντζελα Γκερέκου, όταν εξηντάριζε. Εμείς μια Μακρυπούλια δεν δικαιούμαστε, που δεν τα πιάσαμε καν;


Βούρτση
Αυγενάκης
Πακιστανός
Βοσκόπουλος
Μακρυπούλια
Λάσκαρη
Γκερέκου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής