breaking news Νέο

Νίκη για το Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ισοπαλία για τον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων και ήττα για τη Νάουσα

Νίκη για το Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ισοπαλία για τον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων και ήττα για τη Νάουσα

Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας έστω καιμε αγχώδη τρόπο πήρε την νίκη που τόσο χρειάζονταν στην έδρα του κερδίζοντας με 1-0 τον Καμπανιακό και πλεον μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας που καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης μπηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχε περισσότερο χρόνο στην κατοχή της την μπάλα, από τον αντίπαλο της, όμως της έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δημιουργήσει τις ανάλογες με την εικόνα του αγώνα ευκαιρίες.

Από την άλλη ο Καμπανιακός που βρίσκεται στην τελευταία θεση του βαθμολογικού πιμακα με μια μόλις νίκη μεχρι σήμερα παίζοντας απελευθερωμένα αφου δεν είχε να χάσει τίποτε απολύτως από το παιχνίδι φάνηκε περισσότερο απειλητικός από όσο έδειχνε η εικόνα του αγώνα.

Τελικά η Αλεξάνδρεια κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στο 79’ με τον Σκοπελίτη που δέχθηκε την ωραία πάσα του Σκλιοπίδη παίρνοντας ετσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Φίλιππος εκτος από την φάση του 79’ στην οποία όπως ήδη αναφέραμε πέτυχε το γκολ που του έδωσε την νίκη είχε και άλλες ευκαιρίες να σημειώσει γκολ όπως στο 25’ με τον Καρατζάογλου που σούταρε από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα αουτ στο 50’ με τον Μπενίσκο που σούταρε για να διώξει σε κόρνερ ο Μποϊκο στο 67’ με τον Τάχο που σούταρε αουτ και στο 85’ με τον Σκοπελίτη που από καλη θέση δεν κατάφερε να βρει εστία.

Ευκαιρίες όμως είχε και ο Καμπανιακός οι κυριότερες από τις οποίες ηταν στο 37’ με τον Ρακαβίνα που βγήκε απέναντι από τον Καρακούτση, το πλασέ του όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου που μπλόκαρε στο 64’ με τον Μπαλλιό που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση για να διώχνει δύσκολα σε κορνερ ο Καρακούτσης.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του ο Φίλιππος όμως αυτό που μετράει στην κατάσταση που βρίσκεται το πρωτάθλημα είναι οι βαθμοί τους οποίους κατάφερε να πάρει.

Καλύτεροι παίκτες της νικήτριας ηταν οι Σκλιοπίδης, Αβραμόπουλος και Πιπιλιάρης ενω από τον Καμπανιακό ξεχώρισαν οι Μπόϊκος, Βασαϊτης και Μπάλλιος.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή η διαιτησία του κ. Θεοδωρόπουλου από την Φλώρινα και σωστές οι υποδείξεις των συμπατριωτών του Δράγου και Δούμτση.

 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΝΑΟΥΣΑ 2-0

Την ήττα γνώρισε στην γειτονική Έδεσσα η Νάουσα χάνοντας από τον Εδεσσαϊκό με 2-0.

Σε γενικές γραμμές η Ναουσα είχε μέτρια εικόνα και παρότι ξεκίνησε καλύτερα από τον αντίπαλο της και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό στις δυο καλές στιγμές που δημιούργησαν στα πρώτα 15 λεπτά με τον Εδεσσαϊκό να αξιοποιεί μια από τις δυο - τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο 45λεπτο και να παει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0.

Πιο συγκεκριμένα στο 4’ και στο 12’ ο ΦΑΣ Νάουσας είχε τις πρώτες δυο καλές στιγμές με τον Τζημογιάννη στην πρώτη περίπτωση και τον Μουρίκι την δεύτερη να μην ενεργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να χανουν την ευκαιρία να βάλουν μπροστά στο σκορ την ομάδα τους.

Στο 15’ και στο 36’ η σειρά του Εδεσσαϊκού να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ με τους Σκαθαρούδη και Ταουσιάνη δίχως όμως και αυτός να το πετυχαίνει και στο 45’ τελικά ο Καστοριανός με ένα αυστηρό πέναλτι που κατελόγησε σε βάρος της Νάουσας όταν ο Σκαθαρούδης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή με τους Τζημογιάννη και Περηφανόπουλο να προσπαθούν να τον σταματήσουν και αυτός να πέφτει στο χόρτο και τον κ. Σιδερίδη παρά τις εντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Νάουσας να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών την οποία αξιοποίησε ο παίκτης που την κέρδισε (Σκαθαρούδης).

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 63’ με ένα δεύτερο γκολ του Σκαθαρούδη που πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι.

Η Νάουσα προσπάθησε να αντιδράσει δίχως όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει τις δυο - τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικητή τον Εδεσσαϊκό με 2-0.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Νάουσα ξεχώρισαν οι Μουρατίδης, Παντζαρτζίδης και Μουρίκι ενω καλύτεροι από τον Εδεσσαϊκό ήταν οι Σκαθαρούδης, Ταουσιάνης και Παπαγεωργίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιδερίδης με βοηθους τους Φαλτάκα και Τέγο.

 

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1

Τον πρώτο βαθμό ύστερα από πεντε συνεχόμενες ήττες πήρε την Κυριακή το απόγευμα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο Κιλκίς με τον Κιλκισιακό.

Η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθειστο σκορ στο 13’ με τον Τερζή, ενω στην συνέχεια έχασε κλασικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Μοσχάκη.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ημαθίας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα δημιούργησε και πάλι κάποιες ευκαιρίες για γκολ δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει ενω τελείωσε τον αγωνα με 9 ποδοσφαιριστές καθώς  αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα στο 86’ ο Κίτσας Λ. και στο 90’ ο Κίτσας Γ.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τα Τρίκαλα διακρίθηκαν οι Καπετάνος, Κίτσας Λ., Τερζής και Αργυρόπουλος, ενω καλύτεροι απο τον Κιλκισιακό ηταν οι Παλάσκας, Παπαδημητρίου και Δρόσος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσακαλίδης με βοηθούς τον Χρυσαϊδη και τον Πασσαλή από την Ενωση Χαλκιδικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής