breaking news Νέο

Όλοι παρόντες στην «πρώτη» της ΒΕΡΟΙΑΣ

  • Όλοι παρόντες στην «πρώτη» της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Όλοι παρόντες στην «πρώτη» της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Όλοι παρόντες στην «πρώτη» της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Όλοι παρόντες στην «πρώτη» της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Όλοι παρόντες στην «πρώτη» της ΒΕΡΟΙΑΣ

Πρώτη συγκέντρωση και πρώτη προπόνηση για την νέα περίοδο την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Παρόντες 28 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 17 επαγγελματίες και οι υπόλοιποι 11 ερασιτέχνες, το τεχνικό τιμ της ομάδας με επικεφαλής τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Γενικός Αρχηγός Θωμάς Τρούπκος, ενώ την διοίκηση εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Μπίκας.

Νέα πρόσωπα, μέχρι στιγμής, στο ρόστερ της ομάδας, ο Ορφανίδης  και ο Γαβριηλίδης που αποκτήθηκαν από την Καβάλα, καθώς και ο Δημόπουλος από τον Λεβαδειακό.

Στην πρώτη προπόνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ επίσης πήραν μέρος και τρεις νεαροί, υπό μεταγραφή παίκτες. Ο Μανσούρ με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού και ιταλικό διαβατήριο, 18 ετών, που συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις της περσινής περιόδου, ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό της φιέστας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και προτάθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη σαν ποδοσφαιριστής με προοπτική, όπως και ο Περδίκης 21 ετών στόπερ που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα της Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της S.L.2, καθώς και ο Κώστας Ισαακίδης, ημαθιώτης στην καταγωγή, που πριν τέσσερα χρόνια, το καλοκαίρι του 2017, μεταγράφηκε από τον ΠΑΟ Κουλούρας στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης , στην Κ17 και στην Κ19 της οποίας αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια. Οι τρεις νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριτές βρίσκονται «στα υπόψιν» της ΒΕΡΟΙΑΣ και πιθανότητα της επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή τους.

Από τους 11 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, οι έξι (Αδαμίδης, Φωτόπουλος, Χαβιερόπουλος, Λαζεκίδης, Λιτζιανιώτης, Χερίδης) την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ και κάποιοι από αυτούς όταν συμπληρωθεί το ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας θα επιστρέψουν στην ομάδα τους, ενώ οι υπόλοιποι 5 (Βάντσης, Τασιόπουλος, Περτσιούνης, Ιωάννου, Βασίλτσης) προπονούντο και συμμετείχαν στα φιλικά της πρώτης ομάδας.

Στις πρώτες δηλώσεις του για τη νέα περίοδο, ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Παύλος Δερμιτζάκης, αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους, τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που «θα χαιρόμαστε εμείς και ο κόσμος να βλέπουμε και που θα καταφέρει να πετύχει στόχους αντάξιους της ιστορίας και της αίγλης της ομάδας».

Όσον αφορά την μεταγραφική κίνηση, επισήμανε, ότι ναι μεν έχει ξεκινήσει για τη ΒΕΡΟΙΑ, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, κάτι φυσικά που είναι αυτονόητο, αφού αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν μόλις 17 επαγγελματίες παίκτες.

Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση έγινε πιο συγκεκριμένος με την μεταγραφική δραστηριότητα που θα ακολουθήσει, αποκαλύπτοντας ότι θα αποκτηθούν ακόμη έξι ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές περνάνε από ιατρικά και εργομετρικά τεστ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής