breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ελλάδα. Η χώρα που απέλασε, επί Κοτζιά, Ρώσους διπλωμάτες, αλλά τώρα εκλιπαρεί και για δεύτερο πυροσβεστικό τον Πούτιν.

Η χώρα που θέλει 10 εκατομμύρια πυροσβέστες, 10 εκατομμύρια αστυνομικούς, 10 εκατομμύρια εργάτες (ας είναι και Πακιστανοί, δεν πειράζει, θα γλιτώσουμε και το ένσημο), για να μη βγει στον τηλεοπτικό αέρα και αναφωνήσει το Μητσοτάκη...και τα λοιπά.

Η χώρα που θέλει 10 εκατομμύρια γιατρούς και 10 εκατομμύρια νοσοκόμες, που θα περιθάλψουν τον κάθε ψεκασμένο ανεμβολίαστο, που δεν γουστάρει τα «μπόλια» και το Μητσοτάκη. Που φυσικά....και τα λοιπά.

Ελλάδα. Η χώρα που έχει 10 εκατομμύρια κοψοχέρηδες, που όμως στις εκλογές πάντα ψηφίζουν διπολισμό, μια για να μην έρθει η δεξιά, μια για να φύγει το ΠΑΣΟΚ, ο Αλέκσης που και αυτός στο Μάτι....και τα λοιπά.

Η χώρα με 10 εκατομμύρια λοιμωξιολόγους του facebook, δέκα εκατομμύρια συνωμοσιολόγους, δέκα εκατομμύρια εν δυνάμει πρωθυπουργούς.

Άλλωστε μόνο ο Μητσοτάκης θα...και τα λοιπά; 

Γιατί όχι και εμείς;

Ελλάδα. Η χώρα της υπερβολής. Με 10 εκατομμύρια υπηκόους, που έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Ξεχνούν εύκολα οι νεοέλληνες. Κανένα έκτακτο βοήθημα θα πέσει πριν από τις εκλογές, όπως καλή ώρα ο Αλέκσης το 2019, κανένα διορισμό θα τάξουν οι πολιτικοί μας στο μπαμπά, που θέλει να δει το γιο του, που πάτωσε στις πανελλαδικές, από...διευθυντή και πάνω. Και όλα θα ξεχαστούν.

Και εσύ εκεί. Με εκατό χιλιάδες άλλους; Το πολύ. Να χολοσκάς για μια κρατική μηχανή, που είναι γεννημένη για μόστρα και δημόσιες σχέσεις. 

Τη στιγμή που οι άνθρωποι χάνουν το βιος τους. 

Ναι, το σχέδιο για την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τη φωτιά περιοχών είναι έτοιμο. Όπως ήταν και το 2018, το 2007. Απλά το ξέχασαν οι κυβερνήτες, αφού το ξεχάσαμε και εμείς, παρασυρμένοι στην κλειδαρότρυπα των ριάλιτις.

 

Έλληνας νεοέλληνας

 

Καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες
θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
σ’ ένα κλουβί γραφείο σαν αγρίμι
παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι.


αεροπλάνο
Τσίπρας
καμένα
Πανούσης-τραγούδι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής