breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 / 8 / 2021, στον υπαίθριο χώρο του Ξενοδοχείου ΒΕΡΙΟΠΟΛΙΣ, στα Ασώματα, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

Αφού εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός Εσόδων-Εξόδων για το έτος 2020, μετά και από την πρόταση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για απαλλαγή ευθυνών από μέρους της Διοίκησης, όπως και ο Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων για το έτος 2022, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των περιστάσεων, ως θεματοφύλακας των αξιών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, προχώρησε σε ανακοινώσεις, ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, που αφορούν την ενίσχυση των Σωματείων που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις ευθύνης της.

 

Έτσι:

α) τα παράβολα συμμετοχής στις διοργανώσεις της Ένωσης θα είναι φέτος μηδενικά ως συνέπεια του γεγονότος ότι πέρυσι τα Σωματεία τα πλήρωσαν και επί της ουσίας δεν αγωνίστηκαν ποτέ.

β) η Ένωση θα αναλάβει το κόστος 5 Διαιτησιών για όλα τα πρωταθλήματα ευθύνης της.

γ) η Ένωση θα αναλάβει το κόστος των Γιατρών του Α΄ Γύρου των πρωταθλημάτων ευθύνης της.

δ) κάθε Σωματείο με τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα ή το κύπελλο θα λαμβάνει από την Ένωση 5 μπάλες ADIDAS.

ε) η Ένωση θα συμπαρασταθεί σε οποιαδήποτε παροχή βοήθειας χρειαστούν τα Σωματεία-Μέλη της, για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

στ) η Ένωση στο προσεχές χρονικό διάστημα θα διοργανώσει Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο θεωρείται πλέον, με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο, βασικό προαπαιτούμενο για όλους εκείνους τους προπονητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη Γ.Γ.Α.

 

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο τέλεσης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, ανακοινώθηκαν οι βασικές παράμετροι διεξαγωγής αυτών, οι οποίες έχουν ήδη κοινοποιηθεί στα Σωματεία-Μέλη μέσω των επίσημων προκηρύξεων. Ο ακριβής τρόπος διεξαγωγής αυτών εξαρτάται από τις οριστικές Δηλώσεις Συμμετοχής των ομάδων και επ’ αυτού, η Ένωση ζήτησε από τα Σωματεία-Μέλη της να προχωρήσουν το γρηγορότερο δυνατό στη δήλωση συμμετοχής τους, ούτως ώστε να είναι σε θέση η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου να προχωρήσει σε έναν σχεδιασμό και να τον κοινοποιήσει έγκαιρα στους άμεσα ενδιαφερόμενους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής