breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Ανάσες με φιλικό

ΒΕΡΟΙΑ: Ανάσες με φιλικό

Σήμερα Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα, στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, η ΒΕΡΟΙΑ ανοίγει την αυλαία των φιλικών αγώνων της καλοκαιρινής της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2, που ως γνωστό πήρε αναβολή για τις 26 Σεπτεμβρίου.

Αντίπαλος της η μοναδική εκπρόσωπος της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, η ομάδα των Τρικάλων, για την οποία επίσης είναι το πρώτο φιλικό της νέας περιόδου.

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι τόσο για τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους ποδοσφαιριστές του, όσο φυσικά και για τον προπονητή του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων Πρίντζιo και τους δικούς του παίκτες, αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις και να ξεφύγουν από την μονοτονία των επίπονων προπονήσεων αυτής της περιόδου και έτσι αντιμετωπίζεται. Εξάλλου τόσο η ΒΕΡΟΙΑ, όσο και ο σημερινός αντίπαλός της Μ. Αλέξανδρος, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωμένο το ρόστερ τους με τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εξυπακούεται βέβαια ότι το ενδιαφέρον και η προσοχή, όσων βρεθούν σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, θα είναι στραμμένα στα νέα αποκτήματα και συγκεκριμένα στους Γαβριηλίδη, Ορφανίδη, Δημόπουλο, Περδίκη, Παπαδόπουλο, αλλά και τους νεαρούς Μανσούρ και Ισαακίδη, που μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη η απόκτησή τους, όμως προπονούνται κανονικά με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το ευχάριστο για τον Καβαλιώτη τεχνικό της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλο Δερμιτζάκη, είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται ομαλά και δίχως προβλήματα, από τυχόν τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του.

Το επόμενο φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα, με αντίπαλο την Κ-23 του ΠΑΟΚ, προπονητής της οποίας είναι ο Γκαρσία, με συνεργάτη, έναν παλιό γνώριμο της ΒΕΡΟΙΑΣ, τον Σνάουντσερ (έχει φορέσει για μια περίοδο την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ) που επίσης φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SL2 και πιθανότατα μάλιστα στον ίδιο όμιλο (βόρειο) με τη ΒΕΡΟΙΑ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής