breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Αγάντα Ρόμελ - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Αγάντα Ρόμελ - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Ω ρε τι Στρατηγός ήταν αυτός, λεβέντης άνθρωπος, ώσπου τον αυτοκτόνησε ο Χιτλεράκος. Τον είχαν φοβηθεί όμως όλοι, πραγματική αλεπού της ερήμου. Σήμερα βέβαια υπάρχουν μιμητές του, άξιοι συνεχιστές των Pancer της Βέρμαχτ. Σκληροτράχηλοι και αποφασισμένοι, ίδιοι μαχητές του Λεωνίδα. Εκεί που νομίζαμε πως τα πάντα είχαν καταρρεύσει σήκωσαν το κεφάλι και αντιστέκονται λυσσαλέα στον Bill Gates. Ε, όχι, δεν  θα του περάσει που θέλει να εξαφανίσει το ανθρώπινο γένος από τον πλανήτη και να μείνει η General Dynamics και η BMW χωρίς πελάτες. Εμείς εδώ, θα αντισταθούμε κατά των εμβολίων μέχρι τελικής πτώσεως  και άνευ αναρρώσεως. Ζήτω η αντίσταση τότε κατά των Γερμανών και τώρα κατά των φαρμακευτικών εταιρειών. Νυν υπέρ πάντων αγών και άνευ ανταγωνιστών. Viva Zapata, τότε κατά των Ισπανών και σήμερα κατά των εμβολιαστών. Μπορεί να είμαστε υπάλληλοι της ΔΕΗ και φαροφύλακες της ακτογραμμής, αλλά κορόϊδα δεν είμαστε, την Ιατρική και την Επιδημιολογία τις παίζουμε με το ένα χέρι πίσω κρατώντας συγχρόνως και το κομπολόϊ σε ένδειξιν επιδεξιότητας και φαρμακολογίας. Τα ψέματα τελείωσαν, δεν μας γελάτε άλλο γιατρουδάκια, στόχος σας η μείωση των ανθρώπων και η επέκταση του καπιταλιστικού μοντέλου. Ε, όχι, τώρα ανακαλύψαμε το Αλβανικό μοντέλο και δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι την Δευτέρα Παρουσία του Εμβερ Χότζα. Είμαστε ανυποχώρητοι επειδή εσείς είστε πλέον ασυγχώρητοι. Τα εμβόλια είναι ψεύτικα σαν τα λόγια τα μεγάλα και οι θάνατοι από τον κορωνοϊό εμπαιγμός της λογικής των άξιων αγωνιστών και αγωνιστριών των απογόνων του Νικολάϊ και της Έλενας Τσαουσέσκου. Χρυσές μέρες και νύχτες, κυρίως νύχτες.

 

Εν τω μεταξύ οι Γιατροί είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν από την κούραση στην προσπάθεια ανάνηψης των ετοιμοθάνατων συμπολιτών, οι οποίοι μάλλον, το παίζουν άρρωστοι ως πληρωμένοι αδρά για να κάνει ο κοσμάκης το εμβόλιο και να πεθάνει μετά. Ποντάρουν στην αύξηση των τιμών των τάφων και της εξοδίου ακολουθίας, λες κι εμείς δεν το καταλάβαμε και βάλαμε την κατσίκα να μασήσει ταραμά. Σε τα μας τώρα? ε όχι δα, αν δεν πεθάνουμε εμείς  οι ίδιοι δεν θα πιστέψουμε ποτέ. Πρώτα η κόλαση και μετά η αποδοχή των ιατρικών ανακαλύψεων. Άσε που έχουμε και την σύμφωνη γνώμη μερικών μοναστηριών, αλλοίμονο τώρα να μαθαίνουμε τα μελλούμενα από τους ειδικευόμενους γιατρούς και να αφήνουμε ανεκμετάλλευτη τόση γνώση βιολογίας από τους ηγούμενους. Αλλοίμονο!

 

Ο αγώνας πάντως κατά της εμβολιαζόμενης προπαγάνδας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσεως τόσο των Ιατρών όσο και των νοσηλευτών. Πρώτα θα πεθάνουν οι άφρονες Γιατροί και ύστερα οι ενημερωμένοι φιλόλογοι και οι υποψιασμένοι Γυμνασιάρχες και αλητάρχες. Όπως πηγαίνουμε τον στατικό υπολογισμό των πολυορόφων κτιρίων θα αναλαμβάνουν οι Γεωπόνοι και οι Μικροβιολόγοι. Αλλαγή ρόλων και επαγγελμάτων. Είδατε η αμφισβήτηση τελικά που έφερε θετικά αποτελέσματα? Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος ειδικευμένος σε εγχειρήσεις προστάτη και ουροδόχου κύστεως. Που είναι το περίεργο?  

Δεν ξέρεις κύριε Bill Gates με τι σαϊνια έμπλεξες, γατόνια σου λέω!! 

 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής