breaking news Νέο

«Φεστιβάλ Αιγών. Στους δρόμους του Αλέξανδρου» στο Αρχαία Θέατρο της Μίεζας

«Φεστιβάλ Αιγών. Στους δρόμους του Αλέξανδρου» στο Αρχαία Θέατρο της Μίεζας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας συνδιοργανώνουν το  «Φεστιβάλ Αιγών: Στους δρόμους του Αλέξανδρου». Ένα μουσικό συναπάντημα και ένα ταξίδι στις χώρες που κατέκτησε ο Μεγάλος Στρατηλάτης Αλέξανδρος, σεβόμενος τις παραδόσεις και την ιστορία τους.

Το Σάββατο 21 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας, η Elenore Fourniau με την εξαμελή ορχήστρα θα παρουσιάσουν τραγούδια από το Αφγανιστάν σε συνοδεία με το αφγανικό ραμπάπ του Efren Lopez και την ινδική τάμπλα του Ciro Montanari.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, η είσοδος θα γίνεται με επίδειξη ειδικών προσκλήσεων, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από την Δευτέρα 16 Αυγούστου σε έντυπη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου

https://www.ticketservices.gr/event/festival-aigon/

Οι προσκλήσεις εισόδου είναι προσωπικές. Σε έντυπη μορφή, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί έως (2) προσκλήσεις από την είσοδο του κτιρίου του Δημαρχείου της Νάουσας (ώρες 10:00-13:00) και θα είναι διαθέσιμες μέχρι την ημερομηνία εξάντλησής τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής