breaking news Νέο

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : Ανακοίνωση έναρξης προπονήσεων και αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : Ανακοίνωση έναρξης προπονήσεων και αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

Ξ Ε Κ Ι Ν Α Μ Ε ????  6/9/2020 ????

   Αγαπημένοι φίλοι του βόλεϊ. Πιστοί στο ραντεβού μας και την νέα αγωνιστική σεζόν. Με την ευχή και την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουμε μία "γεμάτη" σεζόν. Μία σεζόν που αναμένεται ιδιαιτέρως συναρπαστική τόσο στα αγωνιστικά μας τμήματα όσο και στα τμήματα υποδομών.

   Ως Διοίκηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ εξασφαλίσαμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και τις προβλεπόμενες συνθήκες για ΑΣΦΑΛΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ σε ένα ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!

   ➡️ Αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων Υγιεινής.

   ➡️ Επιλέξαμε και κρατήσαμε την έμπειρη προπονητική μας ομάδα, αποτελούμενη από πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α., συνεχίζοντας το "πλούσιο έργο" τους των τελευταίων ετών.

   ➡️ Ήρθαμε σε συνεργασία με :

        ????Ιατρικό επιτελείο (καρδιολόγο & ορθοπεδικό)

        ????Φυσιοθεραπευτή

        ????Διαιτολόγο

   ➡️ Στα τμήματα υποδομής εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα με σύγχρονους τρόπους εκγύμνασης, με νέα όργανα, καινούριες μπάλες, μεταφορά των μικρών μας αθλητών με μισθωμένο λεωφορείο αλλά και άρτια διοργάνωση πολλών τουρνουά Μίνι Βόλεϊ.

   ➡️ Αυξήσαμε τον αριθμό των ομάδων στα αναπτυξιακά μας τμήματα! Έτσι δίνουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, καθοδηγούμενα από έμπειρους προπονητές.

   ➡️ Κρατήσαμε όλα τα στελέχη της γυναικείας μας ομάδας . Αθλήτριες εγνωσμένης αξίας κι από τις κορυφαίες στην κατηγορία τους. Είμαστε σίγουροι ότι και την νέα αγωνιστική περίοδο θα πρωταγωνιστήσει η ομάδα της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

   ➡️ Έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Διοίκηση του Δήμου για την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου. Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που φροντίζει με δικά του μέσα την καθαριότητα και την συντήρηση των εγκαταστάσεων (στο μέτρο του δυνατού).

Όπως θα διαπιστώσατε, παρά την δύσκολη χρονιά που διανύουμε, ως Διοίκηση προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το "καλύτερο"... Το "καλύτερο" των παιδιών μας, των αθλητών μας, της νεολαίας μας...

Ευχαριστούμε πολύ που για 40 ολόκληρα χρόνια εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στο ιστορικότερο σύλλογο της περιοχής κι απ' τους ιστορικότερους της Μακεδονίας...

  ???? Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ένας σύλλογος με Διοίκηση, Προπονητές κι Αθλητές... κι όχι "όλα σε ένα"!

   Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ πάντα ένα βήμα μπροστά...

   Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ... "Never give up on your dreams" ????

Περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές στους:

Προπονητές

➡️Σταυρόπουλος Γιάννης  6986577626

➡️Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα  6979295382

Βοηθ. Προπ.

➡️Χατζοπούλου Δήμητρα 6983388507

Διοικητικοί Υπεύθυνοι :

➡️Παπαδήμας Γιώργος 6977892247

➡️Παπαζήσης Γρηγόρης 6948824748


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής