breaking news Νέο

Ανεβάζει ρυθμούς η ΒΕΡΟΙΑ

Ανεβάζει ρυθμούς η ΒΕΡΟΙΑ

Μετά τις ανάσες του Σαββατοκύριακου, οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας επέστρεψαν χθες Δευτέρα σε κανονική ροή καλοκαιρινής προετοιμασίας με τους ρυθμούς της προπόνησης, να εντείνονται από ημέρα σε ημέρα για να κορυφωθούν όταν η αποστολή βρεθεί στο Βώλακα της Δράμας, για το βασικό και πιο επιπονο και για πολλούς πιο γόνιμο και καθοριστικό στάδιο της νεας περιόδου.

Ηδη η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, με την καθοδήγηση του Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, έχει μπει στην δεύτερη φάση που περιλαμβάνει πιο εντατικές προπονήσεις, διανθισμένες με φιλικά παιχνίδια που την περίοδο αυτή έχουν διπλο ρόλο. Δίνουν χρώμα στην μονοτονία των καθημερινών επίπονων προπονήσεων και επιτρέπουν στους προπονητές να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζεται.

Την περασμένη Παρασκευή, όπως είχε προαναγγελθεί η ΒΕΡΟΙΑ εδωσε το πρώτο της φιλικό αντιμετωπίζοντας στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ημαθίας στην Γ’ Εθνική Μ. Αλέξανδρο Τρικαλων τον οποίο και κέρδισε με 4-0 με σκορερ τους Πασά, Περδίκη, Γαβριηλίδη και Μούργο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποιησε διαφορετικό σχημα σε κάθε ημίχρονο. Στο Α’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Βελλίδης, Μαραγκός, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Ισαακιδης, Μανσουρ, Φαρνάλι (υπο δοκιμή), Ορφανίδης, Πασάς, Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος, Αντωνιάδης (υπο δοκιμή), και στην επανάληψη οι: Τσιμόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Πόζογλου, Μούργος, Λουτζανιώτης, Χερίδης.

Από την δική του πλευρά ο Δημήτρης Πρίντζιος για λογαριασμό του Μ. Αλεξάνδρου αντιπαρέταξε τους: Αργυρόπουλο, Ατανάσωφ, Κιρκιλιανίδη, Τσιούχα, Τσιρίδη, Αβραμόπουλο, Περτσιούνη, Κατράνα, Βασίλτση, Μουρατίδη, Μπεκιάρη ενω στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Αργυρόπουλος, Λίτσι, Πικος, Ιατρόπουλος, Χατζόπουλος, Γεωργίου, Μανωλόπουλος, Κίτσας Ε., Λαμπρόπουλος.

Το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου με τον Καβαλιώτη προπονητη τους να τους δίνει στη συνέχεια ρεπό για να επιστρέψουν οπως ήδη αναφέραμε χθες Δευτέρα στις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει ένα ακόμη φιλικό στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου το προσεχή Σάββατο 21 Αυγουστου με αντίπαλο την Κ-23 του ΠΑΟΚ που φετος όπως είναι γνωστό θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της SL2.

Στη συνέχεια η αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ θα μετακομίσει στο Βώλακα της Δράμας για το δεύτερο και βασικό στάδιο, δίνοντας παράλληλα άλλα τρια φιλικά. Το Σάββατο 28 Αυγούστου στη Δράμα με αντίπαλο την Δόξα την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στο Παραλίμνιο με την τοπική ομάδα και κατά την επιστροφή στην βάση της στα Πηγάδια, με την Ξάνθη. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΒΕΡΟΙΑΣ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να περιλαμβάνουν τρια ακόμη παινχίδια. Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στον Βόλο με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης με τον Μακεδονικό ενω στις 22 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη ειναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας για το κύπελλο Ελλάδας και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου αν δεν υπάρξει νέα αναβολή η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώτη Τσαλουχίδη, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την ολοκληρωση του ρόστερ της ομάδας αναζητώντας οπως διαρρέει τέσσερις - πέντε ακόμη προσθήκες σε συγκεκριμενες θέσεις και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής