breaking news Νέο

Τα 40 χρόνια Handball γιόρτασε ο Φίλιππος Βέροιας

Τα 40 χρόνια Handball γιόρτασε ο Φίλιππος Βέροιας

Με μια μουσική βραδιά στο Χώρο Τεχνών με το βεροιώτικο συγκρότημα «Μπούσουλας» επέλεξε ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας να γιορτάσει τα 40 χρόνια Χειροσφαίρισης στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος Διονύσης Κούγκας, ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι φίλοι, πρώην και εν ενεργεία αθλητές του Φίλιππου.

Η βραδιά άνοιξε με την απονομή τιμητικού διπλώματος σε αυτούς που διετέλεσαν πρόεδροι του Φιλίππου μέχρι και σήμερα. Αυτοί ήταν οι Ηρακλής Γεωργιάδης, Στέφανος Οικονομόπουλος, Γιώργος Γαβριηλίδης, Νικόλαος Ιωάννης, Φιλάρετος Καζαντζίδης, Αντώνης Κορωνάς, Νίκος Ουσουλτζόγλου, Διονύσης Ντόβας, Γιώργος Τραπεζανλίδης, Γιώργος Φύκατας, Πέτρος Φύκατας και Μιχαήλ Τρανίδης.

Η βραδιά συνεχίστηκε μουσικά, με το συγκρότημα «Μπούσουλας» που αποτελείται από τους Μιχάλη Ρίζο, Κωστή Ρίζο, Γιώργο Αθανασιάδη, Χρήστο Δαμιανίδη και Κώστα Ρίζο, ενώ μαζί τους στη σκηνή συμμετείχε και η Μαρία Θεοχαροπούλου. Φιλική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Βασίλης Λυκοστράτης στο τραγούδι και ο Λάζαρος Μπίντσης στο σαξόφωνο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής