breaking news Νέο

Super League 2 : Ο χρόνος μετράει αντίστροφα

Super League 2 : Ο χρόνος μετράει αντίστροφα

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, όχι βέβαια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2, που όπως είναι γνωστό πήρε αναβολή για τις 26 Σεπτεμβρίου, λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν αρκετές από τις ομάδες της κατηγορίας, να συμπληρώσουν το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ που χρειάζεται μια ΠΑΕ για να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, συν τις 150.000 ευρώ της εγγυητικής επιστολής, αλλά για να ολοκληρώσει η ΒΕΡΟΙΑ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, που φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί είναι μεγαλύτερο και να ξεκινήσει το δεύτερο και βασικό, που όπως και πέρσι θα πραγματοποιηθεί στο Βώλακα της Δράμας.

Η ΒΕΡΟΙΑ μέχρι σήμερα και ενώ έχει συμπληρώσει τρεις περίπου εβδομάδες προετοιμασίας έχει δώσει ένα φιλικό με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, ενώ το δεύτερο που ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σάββατο 21 Αυγούστου, με αντίπαλο την Κ-23 του ΠΑΟΚ, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια, αναβλήθηκε ή πιο σωστά μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο, με απόφαση του προπονητή του Δικεφάλου, επειδή βρίσκεται ακόμη στο κτίσιμο της ομάδας του και δεν είναι έτοιμη για φιλικούς αγώνες. Στην ουσία βέβαια τα φιλικά του καλοκαιριού που βοηθάνε στο μοντάρισμα της ομάδας για τη ΒΕΡΟΙΑ θα ξεκινήσουν με την έναρξη της δεύτερης και βασικής φάσης της προετοιμασίας, αρχής γενομένης με το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στην Δράμα, με αντίπαλο  την Δόξα.

Εν τω μεταξύ η ενίσχυση της ΒΕΡΟΙΑΣ συνεχίζεται και μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί ορισμένοι πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, που μπορεί να μην διαθέτουν τρανταχτό όνομα, να μην είναι μεταγραφές «αεροδρομίου», όμως όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα της SL2 και της FL , γνωρίζουν ότι έχουν να δώσουν πολλά στη φετινή ΒΕΡΟΙΑ. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γιάννης Μυστακίδης, που εκτός από ποιότητα διαθέτει και βαρύ βιογραφικό. Φυσικά αν λάβουμε υπόψη μας τις δηλώσεις του Καβαλιώτη προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη, η καλοκαιρινή μεταγραφική δραστηριότητα της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και θα έχει συνέχεια. Να υπενθυμίσουμε ότι η κανονική μεταγραφική περίοδος για την απόκτηση επαγγελματία ποδοσφαιριστή ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθεί βέβαια μια δεύτερη μεταγραφική περίοδο που αφορά τους άνεργους ποδοσφαιριστές και που ξεκινάει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 17 του ίδιου μήνα.

Ανεργοι ποδοσφαιριστές θεωρούνται αυτοί που διεκόπη ή έληξε το συμβόλαιό τους, κατά την διάρκεια, αλλά πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Από την 1η δηλαδή Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου, εκτός κι αν η λύση του συμβολαίου έγινε από το δικαιοδοτικό όργανο.

Αν η λύση του συμβολαίου έγινε από το δικαιοδοτικό όργανο από προσφυγή του ποδοσφαιριστή ή της ομάδας και η απόφαση εκδόθηκε μετά την εκπνοή της προθεσμίας μετά τις 31 Αυγούστου, δηλαδή τότε ο παίκτης έχει προθεσμία δύο ημέρες να βρει ομάδα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής