breaking news Νέο

Οι δηλώσεις των Χαραλαμπίδη, Τζαναβάρα και Λάσκαρη μετά τον αγώνα Βέροια-Σπάρτη

Οι δηλώσεις των Χαραλαμπίδη, Τζαναβάρα και Λάσκαρη μετά τον αγώνα Βέροια-Σπάρτη

Με έκδηλα τα σημάδια της ικανοποίησης από το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά και την εικόνα των παικτών του παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απόστολος Χαραλαμπίδης και δεν παρέλεψει να ζητήσω για μια φορά ακόμη υπομονή επαναλβάνοντας αυτό που από την πρώτη επαφή του με τους εκπροσώπους του τύπου υποστήριξε: Η ΒΕΡΟΙΑ από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται και θα παρουσιάζει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Από την δική του πλευρά ο προπονητής της Σπάρτης Παναγιώτης Τζαναβόρας δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα προσθέτοντας ότι η ομάδα του είχε την κατοχή της μπάλας σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού της έλειπε όμως το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα.

Αναλυτικότερα οι δυο προπονητές δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - Σπάρτης.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

“Για μας αυτή ηταν μια πολύ σημαντική επιτυχία και επειδή η ομάδα προέρχονταν από μια εντός έδρας ήττα και από ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό.

‘Ημασταν πολυ αποτελεσματικοί στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει φάση στα καρέ μας ενω και στην κόντρα επίθεση βγαίναμε με αξιώσεις. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα είχαμε κάνει γκολ απο το πρώτο ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα ειπαμε στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος την ίδια δύναμη και συγκέντρωση και στην επανάληψη και να κυνηγήσουμε το γκολ στην κόντρα επιθεση όπως και έγινε.

Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και είναι σίγουρο οτι θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ

“Είμαι απογοητευμένος απο το αποτέλεσμα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά όχι και καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Είχαμε πει πως αν δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε τουλάχιστον να προσέξουμε να μην δεχθούμε γκολ και χάσουμε τον αγώνα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και φεύγουμε από την Βέροια με άδεια χέρια. Νομίζω ότι αυτοκτονήσαμε. Στο επιθετικό κυρίως κομμάτι δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Θέλω να δώσω συγχαρητήριαι στην Βέροια για την νίκη της”.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

 (ποδοσφαιριστής Βέροιας)

Για λογαριασμό των παικτών της Βέροιας δηλώσεις έκανε ο Παύλος Λάσκαρης που υποστήριξε: “Η αγωνιστική αδράνεια των δυο εβδομάδων δεν μας επηρέασε. Δουλέψαμε πολύ με τους προπονητές μας γι’ αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να εχουμε καλές συνεργασίες και νομίζω οτι η Σπάρτη δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου. Θεωρώ οτι με την βοήθεια του τεχνικού τιμ μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής