breaking news Νέο

Mπεϊντου – Ντίνας – Ολιβεϊρα : Ανεβαίνει η ποιότητα του ρόστερ

  • Mπεϊντου – Ντίνας – Ολιβεϊρα : Ανεβαίνει η ποιότητα του ρόστερ
  • Mπεϊντου – Ντίνας – Ολιβεϊρα : Ανεβαίνει η ποιότητα του ρόστερ
  • Mπεϊντου – Ντίνας – Ολιβεϊρα : Ανεβαίνει η ποιότητα του ρόστερ

Εκτός από τον Γκανέζο δεξιό πλάγιο μεσοεπιθετικό, Ισμαϊλ Μπέιντου, που ανακοινώθηκε επίσημα και ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή, δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, από χθες το απόγευμα, βρίσκονται στο Βώλακα της Δράμας και αναμένεται, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, να ενταχθούν στο φετινό ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ, δίνοντας περισσότερες ποιοτικές λύσεις στον Παύλο Δερμιτζάκη. Πρόκειται για τον 32χρονο (γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1989) Θανάση Ντίνα και τον 26χρονο Βραζιλιάνο Λούκας Ράμος Ντε Ολιβεϊρα.

Ο Θανάσης Ντίνας μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ξάνθης και κατάγεται από την Κομοτηνή. Διαθέτει πλούσια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο (με την φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2013 έως το 2015 αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 2 τέρματα, ενώ εκτός από την Ξάνθη έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκή, στον Πλατανιά, στην Ζάκυνθο, στα Τρίκαλα και στον ΟΦΗ).

Την περίοδο 2011-2012 ο Ντίνας ψηφίστηκε σαν κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Β' Εθνικής, ενώ το 2014 κλήθηκε στο Εθνικό μας συγκρότημα, σε παιχνίδι με τα νησιά Φερόε, δίχως όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που από χθες βρίσκεται στον Βώλακα και γυμνάζεται με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο 26χρονος αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος μέσος Λούκας Ράμος ντε Ολιβεϊρα, έχει επίσης παραστάσεις από τα ελληνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί στη Λαμία και στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 22χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Ισμαϊλ Μπεϊντου που έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη ΒΕΡΟΙΑ, παρότι Γκανέζος στην καταγωγή, τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στο Κατάρ, για να μετακομίσει σε ηλικία 17 ετών στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Σόφια. Εκεί τον ανακάλυψε πριν δύο περίπου χρόνια η Πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε και πληρώνοντας 180.000 ευρώ στην ομάδα του, τον ενέταξε στην δύναμή της. Στην Γκόρνικ βρήκε χρόνο συμμετοχής, ερχόμενος όμως συνήθως από τον πάγκο. Την πρόταση της ΒΕΡΟΙΑ την είδε σαν μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και αφετηρία για ένα νέο ξεπέταγμα. Εξ' άλλου είναι μόλις 22 ετών και έχει όλο το χρόνο να κτίσει την καριέρα του.


Ντίνας
Ολιβεϊρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής