breaking news Νέο

Στην Ημαθία τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στην Ημαθία τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης

«Κλείδωσε» η ημερομηνία έλευσης του προέδρου της «Λαϊκής Ενότητας», Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Ημαθία, την οποία η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» με σχετικά ρεπορτάζ είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας της «ΛΑΕ» Κώστα Φαρμάκη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Θανάση Αποστολόπουλο, η επίσκεψη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Ημαθία έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εδώ, ο κ. Λαφαζάνης προβλέπεται να επισκεφθεί αρχικά το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ και στη συνέχεια το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες Δήμου Βέροιας, ενώ ακόμα πρόκειται να έχει συναντήσεις με το σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας, το νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου και μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να επισκεφθεί και θερμοκήπια στον Άγιο Γεώργιο, σε μια προσπάθεια να δει από κοντά προβλήματα που προέκυψαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του διημέρου 16-17 Νοεμβρίου. Η επίσκεψη του κ. Λαφαζάνη στην περιοχή της Ημαθίας θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προς τα τοπικά ΜΜΕ στον Πολυχώρο της «ΕΛΙΑΣ» και λίγες ώρες αργότερα στον ίδιο χώρο με ομιλία που θα εκφωνήσει.

 

«Χούντα των πλειστηριασμών»

Τέλος, να αναφερθεί ότι, με αφορμή τα επεισόδια με ΜΑΤ και διαδηλωτές, που επιχείρησαν να σταματήσουν τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, την περασμένη Τετάρτη, όπου είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας -  οποίος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων – αλλά και ένα στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των χημικών, ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για «χούντα των πλειστηριασμών». Ένα θέμα, για το οποίο ο πρόεδρος της ΛΑΕ πρόκειται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ομιλία του στη Βέροια.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής