breaking news Νέο

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Φίλιππος Μελίκης

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Φίλιππος Μελίκης

Ο Φίλιππος Μελίκης συνέχισε για έκτη αγωνιστική την νικηφόρα φετινή πορεία του κερδίζοντας με 6-2 και την Θύελλα Σταυτού πετυχαίνοντας έτσι το έξι στα έξι και φυσικά βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκορερ του Φιλίππου Μελίκης στο επιβλητικό 6-2 επι της Θύελλας οι Μαμουτόπουλος (20’), Πιτσάβας (30’, 40’, 47’ και 65’) και Ανδρίτσος (70’), ενω για λογαριασμό της ομάδας του Σταυρού σκόραραν ο Κιοσέογλου (50’) και ο Πασχαλίδης (85’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Γιάντσης - Χρυσάνης).

Από κοντά και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος με δυο βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Φίλιππο. Η ομάδα του Πλατέος κέρδισε στην έδρα της με 4-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού. Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Χαλβατζής (13’), Κίρτσογλου (25’), Καραντουλαμάς (67’) και Αναστάσης (88’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Σωτηριάδης - Ρηγόπουλος).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Α’ ομίλου ο Εθνικός Κλειδίου νικησε επίσης στην έδρα του με 3-0 των Αλιάκμων Νησελίου και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα η ΑΕ Σχοινά αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) στο γήπεδό της με τον ΠΑΟ Παλατιτσίων όπως και ο Αχιλλέας Νεοκάστρου με τον Αρη Π. Σκυλιτσίου.

Στον Β’ Ομιλο είχαμε ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς η Ελπίδα Μονοσπίτων και ο ΑΟ Μαρίνας κέρδισαν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Νάουσας στο ντέρμπι κορυφής με 3-0 και την Πατρίδα με 5-2 αντίστοιχα και ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για την Ελπίδα Μονοσπίτων σκόραραν οι Τσαλίλης (10’), Ματάτης (52’) και Μηνόπουλος (69’) ενω τα γκολ στον αγώνα Πατρίδας - Μαρίνας 2-5 πέτυχαν οι Γκότσης (πεν. 10’ και 51’), Σταματης (πεν. 57’), Παπαδής (78’ και 90’+), ενω για λογαριασμό της Πατρίδας οι Τουλούμης (62’) και Σιδηρόπουλος Θ. (68’).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Β’ ομίλου η ΑΕ Ποντίων κερδισε με σκορερ τους Σερασκιέρη Δ. (16’), Παναγιωτίδη (51’) και Παπαδόπουλο (πεν. 63’) 3-0 την Δόξα Νάουσας, ενω ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας στην έδρα του αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως γκολ με τον Αριστοτέλη Νάουσας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής