breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Δέντρο έπεσε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που δειπνούσαν Πάιατ και Μενέντεζ

Ένα ομολογουμένως απροσδόκητο συμβάν έλαβε χώρα την ώρα που δειπνούσαν σε εστιατόριο πίσω από τη Μητρόπολη της Αθήνας ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ και ο Γερουσιαστής και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας Μπομπ Μενέντεζ.

Ένα δέντρο έπεσε ξαφνικά προκαλώντας αναστάτωση αλλά και τον ελαφρύ τραυματισμό του ιδιοκτήτη του εστιατορίου καθώς κι ενός σερβιτόρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, απομακρύνθηκαν άρον άρον από την ασφάλειά τους.

*****

  • Με το χαρτομάντιλο που σκούπισε τα δάκρυά του ο Λιονέλ Μέσι, θέλει να φωτογραφηθεί γυμνή, μια γυναίκα

Την ημέρα που ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα και τη μετακίνηση του στην Παρί, δεν μπορούσε στη συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη τύπου, να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Κάποια στιγμή πήρε ένα χαρτομάντιλο και άρχισε να τα σκουπίζει. Το χαρτομάντιλο αυτό για τους εκατομμύρια φανατικούς του σε όλον τον κόσμο, έγινε κάτι σαν «ιερό τοτέμ».

Μάλιστα ο άνθρωπος που μόλις τελείωσε η συνέντευξη έσπευσε να το μαζέψει, αποφάσισε να το βγάλει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο δολάρια. Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να δηλώσουν ότι θα ήθελαν να το αποκτήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να το αποκτήσουν ήταν και η Λουάνα Σαντιέν, μοντέλο του Playboy, από τη Βραζιλιά η οποία το «χτύπησε» στον πλειστηριασμό. Ξαφνικά και ενώ είχε πλειοδοτήσει με πολλά λεφτά το ίντερνετ έπεσε και πλέον δεν ξέρει εάν το απέκτησε ή όχι. Απλά περιμένει να έρθουν σε επαφή μαζί τους οι άνθρωποι που έκαναν τον πλειστηριασμό.

«Έδωσα πιο πολλά από τα μισά λεφτά και πίστευα πως είχα κερδίσει, όμως μετά η αγγελία έφυγε, έτσι ξαφνικά. Η αγγελία εξαφανίστηκε χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για το τι έγινε, οπότε δεν ξέρουμε αν κάποιος το απέκτησε ή ο διαφημιστής το απέσυρε» λέει η Λουάνα.

Μάλιστα το μοντέλο τονίζει πως εάν τελικά αποκτήσει το χαρτομάντιλο του Μέσι θα φωτογραφηθεί γυμνή κρατώντας το επάνω στο κορμί της.

*****

  • Λονδίνο: Έβαζε βελόνες σε τρόφιμα τριών σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο

Έναν άντρα συνέλαβε η βρετανική αστυνομία ύστερα από κρούσματα με επεξεργασμένο κρέας και προϊόντα για φούρνους μικροκυμάτων σε τρία σούπερ μάρκετ του δυτικού Λονδίνου στα οποία φέρεται ότι αυτός τοποθέτησε βελόνες.

Μετά τα περιστατικά που σημειώθηκαν προχθές το απόγευμα, τα σούπερ μάρκετ αυτά – Little Waitrose, Sainsbury’s Local και Tesco Express- έκλεισαν.

Η αστυνομία κλήθηκε έπειτα από καταγγελίες ότι ένας άνδρας είχε επιτεθεί λεκτικά σε ανθρώπους και είχε εισέλθει στα καταστήματα αυτά της οδού Fulham Palace όπου και τοποθέτησε βελόνες σε συσκευασίες τροφίμων.

«Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσα αντικείμενα έχουν μολυνθεί ή με τι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διακριβωθεί αν άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή έχουν πέσει θύματα», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι πελάτες που αγόρασαν τρόφιμα από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ χθες το απόγευμα κλήθηκαν να τα πετάξουν.

Ο άνδρας ανακρίνεται ως ύποπτος για μόλυνση αγαθών με την πρόθεση να προκαλέσει δημόσια βλάβη.

*****

  • Γερμανία: Αστυνομικοί … μπήκαν  σε χορευτικό σκηνικό!

Αστυνομικοί που έκαναν καθημερινή περιπολία στο κέντρο γερμανικής πόλης χόρεψαν και το βίντεο έγινε viral, αφού μέσω της πλατφόρμας Tiktok είχε 1 εκατομμύριο προβολές σε λίγες ώρες.

Και όπως είναι φυσικό, έγιναν οι διασημότεροι αστυνομικοί της χώρας.

Αφηγούμενος το χορό του, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο αστυνομικός είπε πως «χόρευαν σάλσα και μπατσάτα» μια παρέα, όταν τους είπε πως:

«χόρευα κι εγώ, αλλά με περισσότερη ένταση» και του είπαν: «ναι, σίγουρα..», αμφισβητώντας τον.

Η συνάδελφός του όμως, γύρισε και του είπε: «πάμε μαζί» κι έτσι χόρεψαν μαζί με τους χορευτές που έκαναν την παράσταση.

«Ξαφνικά ο κόσμος στάθηκε κι ενώ τα εστιατόρια ήταν σχετικά γεμάτα, βγήκαν τα τηλέφωνα κι άρχιζαν να μας τραβάνε, δεν το περιμέναμε», περιγράφει ο αστυνομικός, που έγινε διάσημος.

Όπως λέει πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της περιοχής είναι χαρούμενος, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. «Πάντα υπάρχει κάτι ανθρώπινο κάτω από τη στολή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό μήνυμα. Και ναι, πήρε την έγκριση πολλών από εμάς», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου σχολιάζοντας το περιστατικό.

*****

  • Γαμπρός έβλεπε σε κινητό την αγαπημένη του ομάδα την ώρα της γαμήλιας δεξίωσης

O νεαρός άνδρας είχε στηρίξει το κινητό του τηλέφωνο πάνω στην γαμήλια τούρτα που ήταν απέναντί του.

Αν είσαι φανατικός με το ποδόσφαιρο ή κάποιο άλλο άθλημα και δεν θέλεις να χάνεις αγώνα της ομάδας σου, τότε θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν κλείνεις την ημερομηνία του γάμου σου.

Καλό θα ήταν, για να είσαι σίγουρος, να το κάνεις καλοκαίρι ή κατά την διάρκεια των διακοπών για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Ένας τύπος στην Μεγάλη Βρετανία όμως δεν τα υπολόγισε καλά, με αποτέλεσμα το γαμήλιο γλέντι να είναι την ώρα που έπαιζε η αγαπημένη του ομάδα.

Έτσι για να ενημερώνεται για την εξέλιξη της αναμέτρησης, έβαλε το ματσάκι να παίζει στο κινητό του, το οποίο είχε στερεώσει στην γαμήλια τούρτα απέναντί του.

Κάτι που δεν έχει ξεχάσει η νύφη, η οποία ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο TikTok με αφορμή την πρώτη επέτειό τους.


Με το χαρτομάντιλο που σκούπισε τα δάκρυά του ο Λιονέλ Μέσι, θέλει να φωτογραφηθεί γυμνή,
Λονδίνο: Έβαζε βελόνες σε τρόφιμα τριών σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο
Γερμανία: Αστυνομικοί … μπήκαν σε χορευτικό σκηνικό!
Γαμπρός έβλεπε σε κινητό την αγαπημένη του ομάδα την ώρα της γαμήλιας δεξίωσης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής