breaking news Νέο

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 31η Αυγούστου, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση ή μη του από 23-08-2021 πρακτικού (3ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Ανάπλαση Πλατείας Ελευθερίας Δήμου Αλεξάνδρειας».

2. Έγκριση ή μη του αριθ.πρωτ. 15784/26-08-2021 πρακτικού (1ο πρακτικό) καθώς και του αριθ.πρωτ. 15798/26-08-2021 πρακτικό (2ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού για την “Παροχή υπηρεσιών αποκομιδής και μεταφοράς των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας”.

3. Λήψη απόφασης για α)την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών, β)τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού και γ)την συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο ‘Προμήθεια δύο μηχανημάτων έργου(σαρώθρου και φορτωτή-εκσκαφέα) του Δήμου Αλεξάνδρειας’.

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση και την παραλαβή της μελέτης με τίτλο «ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

5. Ανακοίνωση ορισμού επιτροπής για την παραλαβή και τον έλεγχο της ποιότητας των υλικών του έργου «Επισκευή και συντήρηση γηπέδων καλαθοσφαίρισης που βρίσκονται σε αύλειους χώρους σχολείων του Δήμου Αλεξάνδρειας».

6. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «Επισκευή και συντήρηση γηπέδων καλαθοσφαίρισης που βρίσκονται σε αύλειους χώρους σχολείων του Δήμου Αλεξάνδρειας».

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής