breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Ολυμπιακοί Αγώνες Τεμπελιάς!

Οι «Ολυμπιακοί Αγώνες Τεμπελιάς» διοργανώνονται για 10η χρονιά στο Μαυροβούνιο, με τους συμμετέχοντες να είναι ξαπλωμένοι για ώρες και να μην κάνουν τίποτα.

Οι πιο... τεμπέληδες συγκεντρώθηκαν στον οικισμό Μπρέζνα, στο Μαυροβούνιο, προκειμένου να συμμετάσχουν στους 10ους «Ολυμπιακούς Αγώνες Τεμπελιάς». Οι συμμετέχοντες καλούνται να ξαπλώσουν και φέτος αναπαυτικά στον υπνόσακο και να μην κάνουν απολύτως τίποτα.

Αυτός ή αυτή που θα τα καταφέρει να παραμείνει σε αυτήν την κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κερδίζει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό, ύψους 300 ευρώ.

«Ο διαγωνισμός έχει ενδιαφέρον. Είναι, επίσης, μια ψυχολογική δοκιμασία. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες φέτος, είχαν τρέξει μαραθώνιο. Και όπως είπαν, ήταν πιο δύσκολο να είσαι ξάπλα από το να τρέχεις σε μαραθώνιο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Milos Blagojevic, ένας από τους οργανωτές, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι όλοι... αργόσχολοι όσοι αποφασίζουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Σε σχέση με τους προηγούμενους διαγωνισμούς, ο φετινός έχει μια «θεμελιώδη» διαφορά: «Επιτρέπεται η τουαλέτα. Συμμετέχοντες άντεξαν έως και 52 ώρες ξαπλωμένοι χωρίς να σηκωθούν. Φέτος, κάθε 8 ώρες μπορούν να σηκώνονται και να πηγαίνουν τουλέτα» προσθέτει.

*****

  • Έκανε σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα με τα skates του για να «σώσει» τις μέλισσες και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Στη «μάχη» για την ευαισθητοποίηση για την προστασία των μελισσών «ρίχτηκε» ο Καναδός Zachariah Choboter. Το ταξίδι του Choboter, που του εξασφάλισε και μία θέση στο βιβλίο Γκίνες, ξεκίνησε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στις 25 Μαΐου στο Γουίστλερ της Βρετανικής Κολομβίας και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στο Σεντ Τζονς του Νιούφαουντλαντ, αφού διένυσε συνολική απόσταση 9.883 χιλιομέτρων σε όλο τον Καναδά.

Ο Choboter επικεφαλής της οργάνωσης «Blading for Bees» κάλυπτε καθημερινά απόσταση 120-130 χιλιομέτρων με στόχο να συγκεντρώσει πόρους και να ευαισθητοποιήσει για την προστασία των μελισσών, αλλά και να καταλάβει μία θέση στο Βιβλίο Γκίνες ως κάτοχος του ρεκόρ του μεγαλύτερης διάρκειας ταξιδιού με roller skates.

Το μέχρι τώρα ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση με skate rollers, 8.595 χιλιόμετρα είχε από το 1986 ο Peter Bogelein από τη Γερμανία.

Για τον Choboter, το ταξίδι αυτό «ήταν μία πρόκληση σωματική και πνευματική», όπως δήλωσε.

*****

  • Η συγκινητική κίνηση ενός αγρότη για συγγενή του που «έφυγε» από τη ζωή

Έναν διαφορετικό τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη της θείας του βρήκε ένας αγρότης ο οποίος σχημάτισε μια καρδιά από.. πρόβατα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλοί άνθρωποι δεν είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν από κοντά ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Αλλά ένας Αυστραλός αγρότης βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μπει αντίο στην αγαπημένη του θεία – σχηματίζοντας μια καρδιά με τα… πρόβατά του.

Ο Μπεν Τζάκσον ήταν 400 χιλιόμετρα μακριά στη Νέα Νότια Ουαλία όταν η θεία του Ντέμπι έχασε τη διετή μάχη με τον καρκίνο στο Κουίνσλαντ. Λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Μπρισμπέϊν για να παραβρεθεί στην κηδεία της.

Στράφηκε λοιπόν στα πρόβατά του για να δείξει την αγάπη του. Πώς; Έβαλε σιτηρά σε σχήμα καρδιά σε ένα από τα χωράφια του και άφησε άφησε ελεύθερο το ποίμνιό του, με αποτέλεσμα χιλιάδες πρόβατα να σπεύσουν να φάνε και να σχηματίσουν μια ιδιαίτερη καρδιά.

*****

  • Συνέδριο δασκάλων στην Τζαμάικα μέσω Zoom μετατράπηκε σε… +18!

H πολυμελής συνάντηση μέσω Zoom για το 57ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Δασκάλων της Τζαμάικα έγινε viral, καθώς σε ένα βίντεο- σχεδόν δύο λεπτών- που κυκλοφόρησε στο Twitter, φαίνεται σε ένα από τα παράθυρα των μελών να υπάρχει σεξουαλική επαφή, την οποία κατέγραφε ένα άλλο, τρίτο άτομο του συνεδρίου.

Δύο άνθρωποι φαίνεται να κάνουν σεξ σε ένα υπνοδωμάτιο ενώ μια γυναικεία φωνή εκφωνεί μια ομιλία, λέγοντας: «Η διδασκαλία στη μέση της πανδημίας ήταν δύσκολη».

Συνεχίζει να μιλά για το «πόσο σημαντικό είναι αυτό το επάγγελμα» αλλά και για τις μακρινές «προκλήσεις» διδασκαλίας, λέγοντας: «Δεν έχω διδάξει ποτέ στο διαδίκτυο και δεν ήξερα τι ήταν».

Κι όλα αυτά, την ώρα που η εικόνα συνεχίζει να δείχνει δύο ανθρώπους που έρχονται σε ερωτική επαφή.

Στη συνέχεια, ακούγεται μια φωνητική ειδοποίηση από τον υπολογιστή «Εγγραφή σε εξέλιξη», με ένα μέλος του συνεδρίου να λέει δυνατά «τι στο διάβολο» και να φωνάζει σε κάποιον να το «σταματήσει».

Δύο χρόνια πανδημίας και ακόμα ο κόσμος να μάθει να χρησιμοποιεί το Zoom. Ερωτική συνεύρεση την ώρα της… διάλεξης!

*****

  • Καβάλα: Πεινασμένο αλεπουδάκι έψαχνε για φαγητό στο κέντρο της πόλης

Θα μπορούσε να είναι ένα χαριτωμένο βίντεο με μια αλεπουδίτσα που είχε βγει στην πόλη για να φάει. Όμως δεν είναι αφού το αλεπουδάκι που θα δείτε μοιάζει όχι μονο τρομαγμένο αλλά και υποσιτισμένο.

Όπως γράφει και το kavalapost.gr μικρό αλεπουδάκι εθεάθη να περπατάει στο κέντρο της Καβάλας, κοντά στη Νομαρχία. Το ζώο φαινόταν υποσιτισμένο και τρομαγμένο, με το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» να περνάει «από τον Άννα στον Καϊάφα», στην προσπάθειά του να βρει ποιος τελικά είναι υπεύθυνος για την περισυλλογή και τη διάσωση του ζώου, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση «να αναλάβει κάποιος αρμόδιος την ευθύνη σωτηρίας-προστασίας αυτού του πλάσματος».


Έκανε σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα με τα skates του για να «σώσει» τις μέλισσες και μπήκε στο
Η συγκινητική κίνηση ενός αγρότη για συγγενή του που «έφυγε» από τη ζωή
Συνέδριο δασκάλων στην Τζαμάικα μέσω Zoom μετατράπηκε σε… +18!
Καβάλα: Πεινασμένο αλεπουδάκι έψαχνε για φαγητό στο κέντρο της πόλης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής