breaking news Νέο

Τρίλοφος και Τριπόταμος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας

Τρίλοφος και Τριπόταμος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας

Τα Λευκάδια που νίκησαν με 4-0 στο γήπεδό τους την Δόξα Επισκοπής και ο ΠΑΟ Κουλούρας που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Νέας Λυκογιάννης κερδιζοντας με 0-1 τον τοπικό Απόλλωνα ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας έχοντας από 11 βαθμούς. Από κοντά και η Θύελλα Στενημάχου που νίκησε 4-0 τον Ατλαντα Ζερβοχωρίου και βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας δυο βαθμούς λιγότερους από τους δυο πρωτοπόρους και ακολουθούν ο ΑΟ Συκιάς που εχασε στο Γιαννακοχώρι από την τοπική ομάδα με 3-1 και εμεινε στους 7 βαθμούς ο Απόλλων Λυκογιάννης με 6, το Γιαννακοχώρι με 5 τέσσερις έχει η Δόξα Επισκοπής και στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Ατλας Ζερβοχωρίου με 1 βαθμό.

Στην Γ’ κατηγορία ο Ερμής Τριλόφους και ο Τριπόταμος πέτυχαν την τέταρτη στη σειρά νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση.

Ο Τρίλοφος συγκεκριμένα κέρδισε 2-1 τον ΠΟ Ξεχασμένης και ο Τριπόταμος 6-2 τα Πολλά Νερά.

Στην 3η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους βρίσκεται η ΑΕ Καμποχωρίου που νίκησε 3-0 την Ακαδημία Τρικάλων και ακολουθούν ο ΠΟ Ξεχασμένης με 6 από τρεις έχουν η Δόξα Κυψέλης και η ΑΕ Καψόχωρας που στο μεταξύ τους παιχνίδι την νίκη πήρε η δεύτερη με 2-1 και στην τελευταία θέση δίχως βαθμό παρέμειναν τα Πολλά Νερά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής