breaking news Νέο

Νίκησαν τα Τρίκαλα 1-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Νίκησαν τα Τρίκαλα 1-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τη νέα σεζόν ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, καθώς την Κυριακή το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας, κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και προχώρησε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 12' ο νεαρός Βασίλτσης, που αγωνίζεται στην ομάδα των Τρικάλων, δανεικός από την ΒΕΡΟΙΑ.

Η γηπεδούχος ήταν καλύτερη, από την αντίπαλό της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Στο 12' όπως αναφέραμε σημειώθηκε το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ο Αβραμόπουλος με έξυπνη κάθετη πάσα, έβγαλε τον Βασίλτση απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Αθανασίου, με τον νεαρό Βεροιώτη επιθετικό να υποδέχεται ιδανικά την μπάλα, να την κοντρολάρει στην συνέχεια και στην κατάλληλη στιγμή να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ, σε επίσημο αγώνα με την νέα του ομάδα, που ήταν και το πρώτο φετινό του Μ. Αλέξανδρο, επίσης σε επίσημο παιχνίδι.

Η μετέπειτα νικήτρια είχε κι άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Τον επόμενο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα των Τρικάλων, θα τον δώσει σε δύο περίπου εβδομάδες στις 12 Σεπτεμβρίου και τον αντίπαλό της θα τον μάθει σήμερα Τρίτη στην κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ.

Τον αγώνα Τρικάλων – Ηρακλή Αμπελοκήπων διαιτήτευσε ο κ. Σιδηρόπουλος από την Ένωση Πέλλας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αρέστη και Βλαδίκα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, (87' Λ. Κίτσας), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Χατζόπουλος (54' Τσιδίρης), Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πίκος (54' Μ. Αργυρόπουλος), Βασίλτσης (90'+Κατράνας), Κέλο (54' Γεωργίου), Λίτσι.

ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Αθανασίου, Τσάλμας, Μαρμαρίδης (46' Παπαϊωάννου), Παναγιωτίδης, Κρημανιώτης (74' Χατζηιγνατιάδης), Μαγκούτης, Μουζάκι (62' Μεταϊ), Τοπαλίδης (46' Κωτούλας), Τσεκερίδης, Αβραμίδης, Μποζίδης (74' Κοβάτσης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής