breaking news Νέο

Σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομαδων σήμερα στην Ημαθία με τα φώτα να πέφτουν κυρίως πάνω στην αναμέτρηση του ΦΑΣ Νάουσα, με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Αρη Παλαιοχωρίου με τον Μ. Αλεξανδρο Αγίας Μαρίνας, καθώς η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση πριν 15 ημέρες στο γήπεδο του δεύτερου είχε λήξει ισόπαλη δίχως τέρματα.

Οσον αφορά τα δυο άλλα παιχνίδια μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και του Ατρόμητου Διαβατού που επίσης είχε λήξει ισόπαλος 1-1 και του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων με τον Εθνικό Κλειδίου στο οποίο είχε κερδίσει με 0-1 η ομάδα των Τρικάλων εδώ υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί που είναι οι γηπεδούχοι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικαλων.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν τις 2.30μ.μ. και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μετα την ολοκλήρωση τους θα πρέπει να υπάρχει εκκρεμότητα όσον αφορά τις τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση.

Αυτό σημαίνει οτι δεν αποκλείεται σε κάποια από τα σημερινά παιχνίδια του κυπέλλου να έχουμε παράταση, ίσως και πεναλτι.

Οι τέσσερις σημερινοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας,

Τετάρτη 6/12 ώρα 2.30μ.μ.

Νάουσα - Φίλιππος Αλεξάνδρειας (1-2)

Τρίκαλα - Κλειδί (1-0)

ΠΑΟΚ Αλ. - Διαβατός (1-1)

Παλαιοχώρι - Αγία Μαρίνα (0-0)

Σημ. Σε παρένθεση

το αποτέλεσμα του πρώτου

μεταξύ τους αγώνα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής