breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά τη σήμερον ημέραν, για να γίνεις υπουργός, ή light αριστερός πρέπει να είσαι ή ΛΟΑΤΚΙ στο φουλ ή να ψάλλεις με τον Κοτζιά το happy birthday στο Μάθιου Νίμιτς.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η…παρολίγον υπουργοποίηση του Βαγγέλη Αποστολάκη από το λατρευτό μας Κυριάκο, υπάγεται στο δεύτερο παράγοντα, αλλά ως υπουργός του Τσίπρα νοσηλεύτηκε από εγκαύματα δευτέρου βαθμού στις παλάμες, λόγω καθολικών χειροκροτημάτων κατά την υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, υπουργός Εθνικής Άμυνας ων.

Η επόμενη λοιπόν υπουργοποίηση του Κυριάκου πρέπει να είναι ο Νίκος Κοτζιάς. Να τον κάνει ξανά υπουργό Εξωτερικών, ρε συναγωνιστές της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, για να συνεχίσει το μεγάλο εθνικό έργο, όπως με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Να υπογράψει με το Ράμα τη συμφωνία της Τσαμουριάς και με τον Ταγίπ το Μεγαλοπρεπή τη συμφωνία του Αιγαίου.

Να δώσουμε ρε παιδάκι μου κάτι τις. Λίγα Γιάννενα, λίγη Άρτα, κανά Καστελόριζο, καμιά υφαλοκρηπίδα. Πάνω από όλα οι γείτονές μας να είναι καλά.

Με αυτά και με τα άλλα, σύντομα βλέπω να μας μπαστακωθεί καμιά κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με Κυριάκο, Τσίπρα και Φώφη, για να «σωθεί» η Ελλάδα.

Διότι, ως γνωστόν, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Να πηγαίνει ο Κυριάκος στο Γράμμο, 29 Αυγούστου, να καταθέτει στεφάνι, αναφωνώντας «αντηχεί ο Γράμμος τα τραγούδια, ξημερώνει η λευτεριά» . Καπάκι ο Αλέκσης στο Βίτσι να καταθέτει στέφανον στο ΔΟΥ ΣΟΥ Ε, με το «παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, γυναίκες και άνδρες με όπλα στους ώμους» και η Φώφη αντιστοίχως να πηγαίνει στο μνημείο του ΠΑΣΟΚ, αναφωνώντας το «σήκω Ανδρέα για να δεις τους παλιούς της Αλλαγής», αφού έχουν ογδονταρίσει και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Συγκυβέρνηση λοιπόν, ο μόνος δρόμος. Ο τρίτος και καλύτερος-μακρύτερος. Να μπουν όλοι μαζί στο σπίτι του Big Brother, να δούμε τσακωμούς, ειδύλλια, έρωτες και γιατί όχι, άγριο σεξ.

Γιατί μόνο εμείς θα δοκιμάζουμε τέτοια μπερεκέτια, με ΕΝΦΙΑ, φόρους και μπατιροσύνη;

Ας μπουν και οι πολιτικάρες μας σε τούτη την οδό, να δουν πως πονούν τα παλικάριαααα


Κοτζιάς
Ράμα
Ερντογάν
Τσίπρας-Μητσοτάκης-Γεννηματά
Big Brother
Γκλέτσος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής