breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά θα μας χαζέψουν οι μεταλλάξεις του covid, αδέρφια. Τέτοια ταχύτητα ούτε ο Άδωνις, ο Πλεύρης και ο Βορίδης δεν είχαν, όταν την έκαναν από τον Καρατζαφύρερ, για να γίνουν στελεχάρες της Νέας Δημοκρατίας.

Ευτυχώς πλέον περνάμε στη μετάλλαξη "Μ". Όντως είναι ένα γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου, που χρησιμοποιεί περισσότερο ο νεοέλληνας.

Άλλωστε η δημοφιλέστερη προσφώνησή μας είναι το μαλ@κας.

Άντε μετά να μη μας πάρουν στο ψιλό οι ψεκασμένοι και να μας αρχίσουν τα τροπάρια για τον αντίχριστο, που κρύβεται στο εμβόλιο και το μεταλλάσει συνεχώς, για να μας κάνει σκλάβους του, μέσω των συνεχών δόσεων.

Πόσα εμβόλια άλλωστε να αντέξουμε; Βαριά μέχρι 666, για να καλύψουμε τις μεταλλάξεις.

Στο τέλος θα κλατάρουμε, όταν έρθει και η Ωμέγα και τότε άντε πάλι από την αρχή.

Πάντως καλύτερα πανδημική μετάλλαξη, παρά πολιτική, σαν αυτή του Βαγγέλα του Αποστολάκη. Μιλάμε για μεγάλο αριστερό. Τύφλα να έχει ο Τσε Γκεβάρα και ο Φιντέλ Κάστρο. Άλλωστε το 1975, για να μπεις στο ναυτικό, έπρεπε να ήσουν ή αριστερός ή αδερφή, όπως είχε πει ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις.

Έτσι λοιπόν ο Βαγγέλας έγινε βατραχάνθρωπος με πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, που χορήγησε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ο καπετάν Γιώτης, κατά κόσμον Χαρίλαος Φλωράκης, ο Λεωνίδας Κύρκος και ο Μάρκος Βαφειάδης.

Γιατί ο γέρο Καραμανλής είχε σε μια εκτίμηση τους αριστερούς. Άλλωστε ο ίδιος δεν νομιμοποίησε το ΚΚΕ; Τι θα έβαζε στο στρατό; Καραδεξιούς, να φοβάται κανένα πραξικόπημα στυλ Παπέα, αδερφού Στέλιου, Μακαρέζου και Θεοφιλογιαννάκου;

Αριστερούς θα έκανε αξιωματικούς. Και έτσι, με αυτά και με τα άλλα, αφού είχε αρχίσει πρώτα η αριστεροποίηση επί χούντας, όταν ο Τόσκας μπήκε στην Ευελπίδων και έγινε μαυροσκούφης, με πιστοποιητικό κατευθείαν από το Μπρέζνιεφ, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να κάνει υπουργούς του, αριστερούς αξιωματικούς.

Με αυτά και με τα άλλα, η μόνη λύση για να πάει μπροστά η χώρα, είναι να βρει ο Μητσοτάκης κανέναν ακόμη ΣΥΡΙΖΑΙΟ αξιωματικό, να τον βάλει στο Πολιτικής Προστασίας. Φτάνουν πια οι ΠΑΣΟΚοι του Μιχάλη, που μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ας πρόσεχε, θα μου πείτε. Έλα, ντεεεεε.


Πλεύρης-Βορίδης-Γεωργιάδης
αντίχριστος
Αποστολάκης
Καπετάν Γιώτης
Τόσκας
Χρυσοχοϊδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής