breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Επιστρέφει στη βάση της

BEΡΟΙΑ: Επιστρέφει στη βάση της

Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που πραγματοποιεί, όπως είναι γνωστό η ΒΕΡΟΙΑ στο Βώλακα της Δράμας και επιστρέφει στη βάση της, όπου αύριο στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον ΠΑΟΚ.

Την περασμένη Τετάρτη εν τω μεταξύ η «Βασίλισσα» έδωσε ένα ακόμη φιλικό, το τρίτο στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου τον οποίο και νίκησε με 2-1.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και στον αγώνα της Τετάρτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Στο πρώτο μέρος παρέταξε τους Βελλίδη, Μουχάλη, Πεταυράκη, Δημόπουλο, Μαραγκό, Οικονόμου, Γαβριηλίδη, Πόζογλου, Οικονομικό, Μπεϊντού και Πασά, με την ΒΕΡΟΙΑ να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με 1-0, με γκολ που πέτυχε με σουτ στο 32' ο Πασάς.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ παρατάχθηκε με τους Τσιμόπουλο, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Παπαχρήστο, Μπλέτσα, Ισαακίδη, Μανσούρ, Χαλκιαδάκη, Τασιόπουλο, Ντίνα, Μούργο και Μυστακίδη και στο 73' ο Απόλλων ισοφάρισε με κεφαλιά του Ηλιόπουλου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα όμως η ΒΕΡΟΙΑ ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Μυστακίδη, με το 2-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως ήδη αναφέραμε σήμερα το βράδυ επιστρέφει στη βάση της και αύριο στις 6 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής