breaking news Νέο

Προσμενόμενη «λαοθάλασσα» για την Πάολα στην Πατρίδα, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Προσμενόμενη «λαοθάλασσα» για την Πάολα στην Πατρίδα, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Μια άκρως οργανωμένη βραδιά με την Πάολα Φωκά θα απολαύσουν οι φίλοι του «Ευστάθιου Χωραφά» Πατρίδας, το βράδυ της Τρίτης 7ης Σεπτεμβρίου.

Τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας και όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει από θαυμαστές της λαϊκής αοιδού, όχι ασφυκτικά, αλλά σύμφωνα με τα οριζόμενα από το πρωτόκολλο της πανδημίας, όπως μας είπε στο «Ράδιο Αιχμή-102,8» και τις ΑΝΑ...κρίσεις on air, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Καγκελίδης, το πρωί της Πέμπτης 2ας Σεπτεμβρίου. Με είσοδο 10 ευρώ, υπάρχουν 32 σημεία προπώλησης σε όλη την Ημαθία, ενώ το βράδυ της συναυλίας, αν δεν έχει υπάρξει...sold out πριν, θα υπάρχουν 8 εκδοτήρια δίπλα από το γήπεδο, στο οποίο θα προσέρχονται από τρεις εισόδους. Τα φαγητά φέτος θα είναι από κέτερινγκ, που θα περνάει από κάθε τραπέζι, για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός. Μεγάλη θα είναι η δύναμη των ανδρών ιδιωτικής ασφαλείας, ενώ θα χρησιμοποιηθεί μέχρι και drone, για να επιβλέπει την τήρηση των μέτρων. Φυσικά όλοι θα απολαύσουν την Πάολα καθιστοί.

«Η Πατρίδα θα δώσει φέτος εξετάσεις και περιμένουμε τα εύσημα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τηρηθούν τα μέτρα, αλλιώς δεν θα διστάσουμε να σταματήσουμε την εκδήλωση»,  τόνισε ο κ. Καγκελίδης. Τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς του συλλόγου. Καλή επιτυχία, που μάλλον με τέτοιο «όνομα» είναι δεδομένη!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής