breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ψεκασμένοι όλου του κόσμου, ενωθείτε! Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης σας χαιρετά.

Προσοχή, όχι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο φαρμακάς. Αυτός, έτσι κι αλλιώς, έχει πέσει μέσα σε ένα μύλο με αλεύρι και έχει ασπρίσει από την πολλή τη γλουτένη.

Ο Βαρδής ρε, της Μότορ Όιλ. Του Σταρ, του Alpha. Που έχει έτερον ήμισυ τη Μαριάννα ρε, που από το πολύ το τσίτωμα, έχει γίνει σαν το τοτέμ των Ινδιάνων, που τους έπαιρνε αμπάριζα ο Μπλεκ και ο Ρόντυ.

Αυτός άμα ψεκάσει τα...πετρέλαια του, τελειώνει  πολιτικούς και πολιτικούς.

Έτσι και με το ναυαρχούκο τον Αποστολάκη.

Δηλαδή κοτζάμ ναύαρχος και υπουργός, πιστέψατε ότι δεν πήρε το οκ του Τσίπρα, για να γίνει ορντινάτσα του Μητσοτάκη, στο Πολιτικής Προστασίας, για αυτό και αρνήθηκε την καρέκλα;

Κραααα, έκανε ο ναυαρχούκος για το υπουργιλίκι. Τον είχε γραμμένο και τον Τσίπρα και τον Πολάκη και την αποστασία.

Διότι καλός ο πλούτος, αλλά σαν τη δόξα δεν έχει. Ξέρεις τι είναι να είσαι υπουργός; Με τις φρουρές σου, τις γραμματείς σου, τους γρούεζες σου, τα τούτα σου, τα γούστα σου.

Και πότε να περίμενε ο Βαγγέλας να ξαναγίνει υπουργός; Όταν ξαναβγεί ο Τσίπρας; Τότε θα είναι για το ΚΑΠΗ, να παίζει τάβλι με τον Παυλάρα, πίνοντας καμιά τσικουδιά.

Όλα καλά λοιπόν, αλλά έλα που δεν πήρε άδεια από το Βαρδή. Πού την έχει πια τη βεντέτα με τον Κούλη, που δεν έκανε την ανιψιά του την Όλγα την Κεφαλογιάνναινα υπουργό.

Με ένα αλτ του Βαρδή, βάρεσε προσοχή ο ναυαρχάρας μας. Και μας είπε τα χαζά του, ότι δεν τον άφησε ο κηδεμόνας του, αλλιώς θα έμενε από απουσίες στο ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό σας λέω. Μόνο ο Βαρδής μπορεί και θέλει να φέρει την αλλαγή σε τούτο τον τόπο. Ποιος Γιαννακόπουλος και φούντες κατσαρές.

Μότορ Όιλ έβγαλε τον Κυριάκο πρόεδρο της Νου Δου, όταν έπεφταν τα tablets στις εσωκομματικές το Νοέμβρη του 2015 και ο Κούλης ήταν τρίτος, μετά το Βαγγέλα και τον Τζίτζι.

Και ο Βαρδής θα τον στείλει αδιάβαστο. Εδώ θα είμαστε να το θυμηθείτε.

Μέχρι τις τρίχες στο στήθος θα του βάλει να ξυρίσει ρεεεεε.


Γιαννακόπουλος
Βαρδινογιάννη
Αποστολάκης
Κεφαλογιάννη
Μητσοτάκης-Τζιτζικώστας-Μεϊμαράκης
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής