breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Κύπρος: Ρωσίδα τουρίστρια ξάπλωσε μέσα στην σαρκοφάγο του Αγίου Λαζάρου και σφήνωσε 

Μια ηλικιωμένη Ρωσίδα η οποία επισκεπτόταν την Κύπρο μαζί με γκρουπ άλλων συμπατριωτών της, δοκίμασε, άγνωστό για ποιο λόγο, να ξαπλώσει μέσα στην σαρκοφάγο του Αγίου Λαζάρου που βρίσκεται κάτω από τον ομώνυμο ναό στην Λάρνακα της Kύπρου.

Όπως διαβάζουμε στον Πολίτη η σαρκοφάγος ήταν στενή και η κυρία σφηνώθηκε και δεν μπορούσε να βγει.

Χρειάστηκε να την βοηθήσουν τρία άτομα για να απεγκλωβιστεί.

Μετά το συμβάν όλοι οι τουρίστες έφυγαν από την εκκλησία. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν προκλήθηκαν ζημιές στο μνημείο.

*****

  • Έστειλαν τον λογαριασμό στους καλεσμένους που δεν πήγαν στον γάμο τους

Ο Doug Simmons και η Dedra McGee από τις ΗΠΑ αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά κάποιοι τελικά δεν τους τίμησαν με την παρουσία τους. Το νιόπαντρο ζευγάρι λοιπόν έστειλε στους καλεσμένους που δεν εμφανίστηκαν στον γάμο… τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ζευγάρι από το Σικάγο παντρεύτηκε σε ένα πολυτελές resort στη Τζαμάικα, το Royalton Negril Resort & Spa. Το «κεφάλι» πήγε για αυτόν γάμο – σύμφωνα με τον λογαριασμό που εστάλη στους καλεσμένους – 240 δολάρια και το «ραβασάκι» αφορούσε όσους είχαν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στον γάμο, αλλά αποφάσισαν να μην… εμφανιστούν.

*****

  • Ισπανία: Χωρικοί έβαλαν ανιχνευτές καπνού πάνω σε δέντρα!

O Αντόνιο Ροπέρο, δήμαρχος στο ισπανικό χωριό Ολοκάου, δείχνει με υπερηφάνεια τι κρέμασε στο δάσος για να προστατεύσει τους συμπατριώτες του, αλλά και τη Φύση από την φωτιά: 47 ειδικούς αισθητήρες καπνού, τοποθετημένους σε δέντρα διαφορετικών σημείων επικινδυνότητας, που θα καταγράφουν την παρουσία καπνού και θα ειδοποιούν τις Αρχές.

Το συνολικό κόστος του «αντιπυρικού» έργου είναι 13.000 ευρώ. Οι αισθητήρες συνδέονται με υπολογιστή, όπου αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα που καταγράφουν. Ο εχθρός της φωτιάς στο Ολοκάου είναι… on line.

Στην δημιουργία των αισθητήρων συμμετείχε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βαλένθια, μιας περιοχής υψηλοτάτης επικινδυνότητας, λόγω πυρκαγιών.

Από τότε που τοποθετήθηκαν οι ανιχνευτές καπνού, δεν έχει προκληθεί ούτε μια μικρή φωτιά στην περιοχή γύρω από το Ολοκάου.

*****

  • Βραζιλία: Ληστές έδεσαν ομήρους σε καπό αυτοκινήτων για να ξεφύγουν

Μέλη συμμορίας, αφού λήστεψαν όλες τις τράπεζες στο κέντρο μιας πόλης, χρησιμοποίησαν ομήρους ως “ανθρώπινες ασπίδες” στις οροφές των οχημάτων διαφυγής τους.

Είκοσι ληστές, οπλισμένοι με οπλοπολυβόλα, βόμβες και drones, λίγο μετά από τα μεσάνυχτα επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Αρατσατούμπα, στη Βραζιλία.

Αφού έστησαν οδοφράγματα σε δρόμους της πόλης, με καμένα αυτοκίνητα, για να εμποδίσουν τις ενισχύσεις με αστυνομικούς να καταφθάσουν, έκλεψαν όλες τις τράπεζες και στην συνέχεια συνέλαβαν ντόπιους ως ομήρους και τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες για να διαφύγουν.

Βίντεο δείχνει τους ληστές να οδηγούν τους ομήρους στους δρόμους και στη συνέχεια να τους δένουν στα καπό και τις οροφές των οχημάτων τους.

Οι Αρχές επέβαλαν lockdown σ’ ολόκληρη την πόλη, καλώντας τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους, καθώς οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε δρόμους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν στη διάρκεια της ληστείας, δύο πολίτες κι ένας από τους ληστές.

*****

  • Στο σφυρί σκελετός δεινοσαύρου , ηλικίας 67 εκατομμυρίων ετών

Ο σκελετός ενός Τρικεράτοπα, ηλικίας 66 εκατομμυρίων ετών θα γίνει σύντομα απόκτημα κάποιου…φαν των δεινοσαύρων, με την προϋπόθεση ο φαν αυτός να μπορεί να διαθέσει 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο σκελετός, ο οποίος ονομάστηκε χαϊδευτικά από τους επιστήμονες «Μπιγκ Τζον», έχει ένα κρανίο μήκους 2,62 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων, ενώ τα δύο μεγαλύτερά του κέρατα έχουν μήκος 1,1 μέτρου το καθένα και πλάτος μεγαλύτερο των 30 εκατοστών στη βάση τους, ενώ ήταν ικανά να αντέξουν περίπου 16 τόνους πίεσης.

Ο δεινόσαυρος ζούσε στη Laramidia, μια νησιωτική ήπειρο που εκτεινόταν ανάμεσα στη σημερινή Αλάσκα και το Μεξικό. Ο σκελετός του βρέθηκε σε περιοχή της σημερινής Νότιας Ντακότα, που στην αρχαιότητα αποτελούσε μια «κοιλάδα πλημμυρών». Η ανακάλυψή του έγινε τον Μάιο του 2014, από τον γεωλόγο Γουόλτερ Γ. Στάιν. Η ανασκαφή ολοκληρώθηκε έναν χρόνο μετά και ο σκελετός αποκαταστάθηκε πλήρως στην Ιταλία.

Τα πλάσματα αυτά έζησαν στη Γη μας κατά την Ύστερη Κρητιδική Περίοδο (68-66 εκατ. χρόνια πριν), στα εδάφη των σημερινών ΗΠΑ.

Ο σκελετός του Μπιγκ Τζον, που θα δημοπρατηθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Παρίσι, από τον Οίκο «Binoche et Giquello», αναμένεται να κατοχυρωθεί σε αγοραστή για την τιμή των 1,2- 1,5 εκατ. ευρώ.


Έστειλαν τον λογαριασμό στους καλεσμένους που δεν πήγαν στον γάμο τους
Ισπανία: Χωρικοί έβαλαν ανιχνευτές καπνού πάνω σε δέντρα!
Βραζιλία: Ληστές έδεσαν ομήρους σε καπό αυτοκινήτων για να ξεφύγουν
Στο σφυρί σκελετός δεινοσαύρου , ηλικίας 67 εκατομμυρίων ετών

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής