breaking news Νέο

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, πέρασαν ακόμη τα Τρίκαλα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και η Αγία Μαρίνα

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, πέρασαν ακόμη τα Τρίκαλα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και η Αγία Μαρίνα

Ο ΦΑΣ Νάουσα κέρδισε στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων τον Φίλιππο με την ομάδα της Αλεξάνδρειας όμως που είχε κερδίσει με το ιδιο σκορ (2-1) το πρώτο παιχνίδι να παίρνει τελικά την πρόκριση για τον ημιτελικό στην διαδικασία των πέναλτι.

Στα υπόλοιπα τρια χθεσινά παιχνίδια του κυπέλλου προκρίθηκαν ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι ΦΑΣ Νάουσας - Φίλιππος Αλεξάνδρειας στην κανονική διάρκεια του έληξε με νίκη της γηπεδούχου ομάδας και με σκορ 2-1 και δεδομένου ότι στον πρώτο αγώνα είχαμε το ίδιο σκορ με νικητρια την ομάδα της Αλεξάνδρειας οδηγηθήκαμε στην παράταση δίχως όμως να αλλάξει το σκορ και στην διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε την πρόκριση πήρε ο Φίλιππος με 2-4.

Ο αγώνας Τρικάλων - Κλειδίου έληξε ισόπαλος δίχως γκολ με τα Τρίκαλα να παίρνουν την προκριση χάρις την νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Με 5-0 κέρδισε τον Ατρόμητο Διαβατού ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας παίρνοντας έτσι πανηγυρική πρόκριση (το πρώτο παιχνίδι ισόπαλο 1-1), ενω η Αγία Μαρίνα κέρδισε εκτός έδρας με 2-3 τον Αρη Παλαιοχωρίου και καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο (0-0) πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

 

Τα αποτελέσματα

Νάουσα - Αλεξάνδρεια 2-1 πεν. 2-4 (1-2)

Τρίκαλα - Κλειδί 0-0 (1-0)

Παλαιοχώρι - Αγ. Μαρίνα 2-3 (0-0)

ΠΑΟΚ Αλ. - Διαβατός 5-0 (1-1)

Σημ. Σε παρένθεση τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής