breaking news Νέο

BΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με Ηρακλή

BΕΡΟΙΑ: Σήμερα φιλικό με Ηρακλή

Το δεύτερο φιλικό, μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα και μετά την επιστροφή της από το Βώλακα της Δράμας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, δίνει σήμερα Παρασκευή η ΒΕΡΟΙΑ, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με αντίπαλο μια άλλη ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Ηρακλή, που όπως είναι γνωστό παίρνει την θέση της Τρίγλιας, στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. και όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα, με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ και τα οποία βέβαια προβλέπoνται από το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Η είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου θα γίνεται ύστερα από επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, ενώ για τις ηλικίες 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών και για τις ηλικίες κάτω των 12 με αρνητικό self test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα (δηλαδή σήμερα).

Η Θύρα 2 - VIP θα λειτουργήσει μόνο για τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2021-2022.

Γενική είσοδος, όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ 10 ευρώ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του σημερινού αγώνα ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά πράγματα σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό. Η ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει το παιχνίδι και στην οποία δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις, θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν από τον πάγκο και αυτό επειδή σιγά - σιγά θα πρέπει οι παίκτες να εξοικειώνονται με κανονικές συνθήκες αγώνων, παρότι η έναρξη του πρωταθλήματος της SL2 αργεί και δεν αποκλείεται να πάρει νέα αναβολή.

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, έχει ιδιαίτερη σημασία και ίσως μεγαλύτερη αξία, για τον Καβαλιώτη προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλο Δερμιτζάκη, από ότι αυτό του περασμένου Σαββατου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και όχι μόνο επειδή τον σημερινό της αντίπαλο θα τον βρει απέναντί της και στο πρωτάθλημα, αλλά και επειδή περιμένει να δει πως θα αντιδράσει η ομάδα με αντίπαλο της ίδιας περίπου δυναμικότητας, τον οποίο πρέπει να κερδίσει και συνεπώς να βγει μπροστά, να δημιουργήσει ευκαιρίες, να πετύχει γκολ και συγχρόνως να διαφυλάξει την εστία της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής