breaking news Νέο

Ειδήσεις, τοπικές και εσωκομματικές από την επίσκεψη Σιμόπουλου, Κονταδάκη στην Ημαθία

  • Ειδήσεις, τοπικές και εσωκομματικές από την επίσκεψη Σιμόπουλου, Κονταδάκη στην Ημαθία
  • Ειδήσεις, τοπικές και εσωκομματικές από την επίσκεψη Σιμόπουλου, Κονταδάκη στην Ημαθία
  • Ειδήσεις, τοπικές και εσωκομματικές από την επίσκεψη Σιμόπουλου, Κονταδάκη στην Ημαθία

Ειδήσεις, τοπικές και εσωκομματικές για τη Νέα Δημοκρατία, έβγαλε η έλευση κλιμακίου του κυβερνητικού κόμματος στη Βέροια, την Πέμπτη 9η Σεπτεμβρίου, με επικεφαλής το βουλευτή Θεσσαλονίκης, Στράτο Σιμόπουλο και το γραμματέα οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της έλευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη, για την 85η ΔΕΘ. Στο πλευρό τους, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο «Αιγές Μέλαθρον», οι βουλευτές Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Τάσος Μπαρτζώκας και η γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο Βέροιας, Συρμούλα Τζήμα.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψή τους στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαίτζίδη, στο διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας, Ηλία Πλιόγκα, με αφορμή τη λειτουργία της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου και σε παραγωγικές μονάδες της περιφερειακής μας ενότητας.

Ως θεσμοθετημένη προσπάθεια της ΝΔ, να έρχεται σε επαφή με φορείς των τοπικών κοινωνιών της Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο της έλευσης του προέδρου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε, στην τοποθέτησή του, την παρουσία τους στην Ημαθία, ο Στράτος Σιμόπουλος. «Τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει παράγει έργο, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας ολοκληρώθηκε, ενώ αποζημιώθηκαν γρήγορα οι αγρότες από τον παγετό του Απριλίου. Επίκεινται τα εγκαίνια του νέου μουσείου των Αιγών. Φεύγω από τη Βέροια ενημερωμένος για τα τοπικά θέματα», τόνισε ο κ. Σιμόπουλος.

Σε οργανωτικά θέματα, αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, για την ανάδειξη νέων προέδρων ΝΟΔΕ και «τοπικών» στις 24 Οκτωβρίου, αλλά και στο συνέδριο του κόμματος, που θα γίνει το Δεκέμβριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 1.000 εκλεγμένων μελών (12 από την Ημαθία) η αναφορά του Στέλιου Κονταδάκη. Αφού χαρακτήρισε ως άριστη την οργάνωση της ΝΟΔΕ στην Ημαθία, είπε ότι η ΝΔ επιζητεί την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μελών της στις εσωκομματικές εκλογές, που θα γίνουν και με την παραδοσιακή κάλπη, αλλά και ηλεκτρονικά.

«Πρόθεση μας να έχουμε δυνατές και ενεργές οργανώσεις σε επίπεδο χώρας.

Στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 175.000 μέλη μας. Πιστεύουμε ότι τον Οκτώβριο θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τον αριθμό αυτό», είπε ο κ. Κονταδάκης, επισημαίνοντας παράλληλα την ηλεκτρονική συμμετοχή των οργανώσεων με τα κεντρικά του όργανα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την περίοδο της πανδημίας.

«Έγιναν εκατοντάδες τηλεδιασκέψεις. Οι οργανώσεις μας δεν λειτουργούν μέσα, αλλά παράλληλα από την κυβέρνηση. Είναι ο ιμάντας μεταφοράς των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών και αντίστροφα του κυβερνητικού έργου», συνέχισε.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του Λάζαρου Τσαβδαρίδη και του Τάσου Μπαρτζώκα και απαντήσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

 

Θόδωρος Ελευθεριάδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής