breaking news Νέο

Δίχως απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και με καλή ψυχολογία η ΒΕΡΟΙΑ με τον Πανσερραϊκό

Δίχως απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και με καλή ψυχολογία η ΒΕΡΟΙΑ με τον Πανσερραϊκό

Οι χαρές για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο κράτησαν μόλις ένα 24ωρο για τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ καθώς από την Δευτέρα το απόγευμα έστρεψαν το ενδιαφέρον τους για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι την Κυριακή το απόγευμα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Η εβδομαδιάτικη προετοιμασία ξεκίνησε από την Τρίτη και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Καστοριανό προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη να μην αντιμετωπιζει προβλήματα με τυχόν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του και επειδή όπως λέει ενας αγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει δεν αναμενεται να υπάρξουν σοβαρές αλλαγές όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ενδεκάδας σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που ηταν και νικηφόρο κοντρα στην Σπάρτη.

Οι προπονήσεις που όλες γίνονται στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου περιλαμβαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τελειώματα, ενω η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με οικογενειακό δίτερμα.

Το κλιμα στην ομάδα είναι πολύ καλό παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει αυτή και αυτό φυσικά βγαίνει και μέσα στο γήπεδο καθώς η ομάδα σε γενικές γραμμές φανερώνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι νεαροί παίκτες της γνωρίζουν πολύ καλά ότι η προσωπική τους καταξίωση, αφού όλοι σχεδόν τώρα ξεκινάνε την επαγγελματική ποδοσφαιρική τους καριέρα περνάει μέσα από την διάκριση της ομάδας τους και αυτό προσπαθούν να πετύχουν. Την διάκριση της ομάδας τους μέσα από την οποία θα καταξιωθούν και οι ίδιοι. Το παιχνίδι όπως ήδη αναφέραμε είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών και είναι ένα απο αυτά που η ΒΕΡΟΙΑ φιλοδοξεί να πάρει βαθμούς εκτός έδρας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής