breaking news Νέο

Τελωνείο στην Κουλούρα : «Ήμουνα νιος και γέρασα»!

Τελωνείο στην Κουλούρα : «Ήμουνα νιος και γέρασα»!

Για το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας»», που λέγεται τελωνείο στην Κουλούρα, η ερώτηση συναδέλφου στη συνέντευξη τύπου του κλιμακίου της ΝΔ, στη Βέροια.

«Ήμουνα νιος και γέρασα. Επί κυβέρνησης Σαμαρά, λόγω των μνημονίων, είχε ληφθεί η απόφαση για ένα τελωνείο σε Ημαθία, Πέλλα και Πιερία. Οι φορείς της Ημαθίας είχαν μάλιστα προσφερθεί να συνεισφέρουν οικονομικά, ώστε να υπάρξουν οι κτιριακές υποδομές στην Κουλούρα. Το σημερινό κτίριο στη Βέροια δεν εξυπηρετεί σίγουρα  την Ημαθία. Το ζήτημα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ατόνισε. Δεν ξέρω αν υπάρχει είτε πρόοδος, είτε διάθεση να γίνει η μεταστέγασή του στην Κουλούρα. Την απόφαση πρέπει να πάρει η ΑΑΔΕ», είπε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση, πέραν των ευχολογίων, πρέπει να αποφασίσει δια του οικονομικού της επιτελείου, είτε να στηρίξει το εγχείρημα, είτε να το σταματήσει. Δεν γνωρίζουμε το τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στην «αντιπεριφέρεια». Είναι σίγουρο όμως ότι πρέπει να πιέσει και η ΠΚΜ στο να βρεθεί συνολική λύση για την περιφερειακή αγορά, αφού ο χώρος και η Α.Ε. (Αμάλθεια) που το διαχειρίζεται,  ανήκει πλειοψηφικά στο δικό της «χαρτοφυλάκιο».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής