breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δευτέρα και 13 ανοίγουν τα σχολεία, μετά από 18 μήνες πανδημίας. Δια ζώσης λοιπόν τα μαθήματα, αλλά και οι...καταλήψεις.

Έτσι, γιατί ξεχάσαμε τις κλειδαριές στα σχολεία από παίδες και κορασίδες, που επιζητούσαν όχι το χαβαλέ, τις κοπάνες, τα τσιγάρα και τα λοιπά ποταπά, αλλά τη δημόσια, δωρεάν, παιδεία.

Να πάνε και οι πολιτικοί μας άρχοντες στον αγιασμό, να πούνε ότι κι αυτοί ενδιαφέρονται για τη δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Να διαμαρτυρηθούμε και εμείς ρε συ, γιατί η Κεραμέως έβαλε βάση στην εισαγωγή στα ΑΕΙ. Και τα στουρνάρια που έγραφαν το όνομά τους στην κόλλα, τι θα απογίνουν πια;

Πώς θα γεμίσουν τα περιφερειακά «ιδρύματα, πώς θα βγάλουν μεροκάματο τα καφέ, τα σουβλατζίδικα, οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων;

Να καθίσουν ρε τα παιδιά, έστω και αν δεν αποφοιτήσουν ποτέ. Διότι με μηδέν μπήκες σε μια σχολή, τι θα πάρεις και θα μεταμορφωθείς σε Αϊνστάιν;

Το μνημονικόν του Βελόπουλου; Ούτε αυτός κάνει τέτοια θαύματα. Το πολύ, πολύ, με καμιά κηραλοιφή του να κολλήσεις το σκονάκι σου καλά και δυνατά, μπας και περάσεις το πρώτο σου μάθημα από καμιά εβδομηνταριά.

Ναι ρε. Να μπουν στα πανεπιστήμια και να διδάξουν όλοι οι διδάκτορες του facebook. Να γίνει πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών ο Γρηγόρης Πετράκος και καθηγητής του Χημικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (αυτός τουλάχιστον ξέρει καλά από χημεία).

Όλοι μέσα. Είναι να μην τρουπώσεις στο πανεπιστήμιο. Θα πας σε καμιά κομματική νεολαία, θα γίνεις πρόεδρος της σχολής σου, θέλουν δεν θέλουν οι καθηγητές σου, βάση θα σου δίνουν, για να μην τους καις το γραφείο τους.

Δευτέρα και 13 ανοίγουν τα σχολειά μας. Μαζί με τα δημόσια θα ανοίξουν και τα ιδιωτικά δημοτικά, λύκεια και γυμνάσια. Και τα κολλέγια. Μη μου πει κανείς ότι, αν είχε τα φράγκα δεν θα έστελνε το παιδί του σε ιδιωτικό, γιατί θα τον βάλω να ρωτήσει τον Αλέκση.

Ξέρει καλά αυτός και η Περιστέρα. Άλλωστε ο καπιταλισμός μόνο από μέσα παλεύεται ρεεεεε.


κατάληψη
Κεραμέως
Βελόπουλος
Πετράκος
Γιαννακόπουλος
Μπαζιάνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής